nununundunyasi Ebrarabla_06 Instagram’da bir iki kişiye sordurtmus arkadaşım 2 side erkek demiş biri %90 demiş hem de 🤭 bunlar nasıl bu kadar emin acaba
gizem_15 nununundunyasi biz sizle ayniyiz ben haftaya pazartesi gidicem goruntusunu cok merak ediyodum demekki boyle 🥰🥰🥰
nununundunyasi gizem_15 ayy evet biz de görünce çok şaşırdık sürekli nokta görmekten böyle şekil almış bi görüntü baya mutlu etti darısı başınıza 🙏🏻 biz de yarın değil diğer pazartesi iki tarama için randevu aldık sizinde mi ikili tarama olcak o gün
nununundunyasi Nmshs ay bakmıştım ama yorumumu paylaşmayı unutmuşum some gebe problems 🤦🏻♀️ seninki bana erkek geldi kuzum ya 🩵
nununundunyasi gizem_15 biz 6 haftalıkken gitmiştik 1 ay sonra gelin demişti biz de cumartesi gittik 🤭 nasıl olsa 15 gün ücretsiz muayene hakkımız var diye. 48mm bebek 51mm olsaydı o gün ikili testi bile yapılacaktı 10+5te
gizem_15 nununundunyasi oh oh masallah hadi bakalim sonuclarimizda insallah verdikten sonra guzel cikar 😇
nununundunyasi Ebrarabla_06 22sinde gitcem eğer belliyse söyle derim doktoruma o zamana kadar muallakta 🥴
Civcivlerinannesi nununundunyasi nuba göre net erkek çok bariz. Ama tabi doktorunuz daha net konuşur🤗