Mineartcc Merhabalar. Dogum sancilarinizin ve su gelisi olduğu gün nasıl başlamıştı? O gün ishal olundugunu okumuştum bu kesin mi mesela? Veya ağrılar muhakkak belden mi başlar yoksa karından başlayıp ardından bel sirt diye devam eder mi?
Haticedgn33 Mineartcc bizimki bir türlü doğmuyor sancım geliyor ama uyuyunca tık yok dün gece yürüyünce gidiyordu oturunca şiddetleniyordu ama ara ara geliyordu uyudum gece mide bulantım vardı kalktım hiç yatamadım Şuan bağırsak problemi yaşıyorum belirti var ama gelen giden yok
Youngmotherr Mineartcc doğum yapacağım günün sabahı hiçbir şey yoktu hatta yokuş çıkıp inmiştim markete giriyodum gece 1.30 gibi pıt dedi suyum patladı ama hiç sancım yoktu su geldikten sonra sancım hep belimden karnıma yayıldı sanki soğuğa oturursun da karnın ağrır ya öyle
Gulsah-207 Mineartcc dinlenme ile geçmeyen şiddeti ve sıklığı artarak devam eden bir ağrı olması gerek
denizalismom Mineartcc benim nişanım gelmişti ardından sancılarım başladı regl olacakmışsın gibi sonra bele atmaya başladı. Yürüyüş falan yaptım, aksak yürüyüş yaptım sancılarım arttı ve 5 saat sonra doğum yaptım
Mineartcc Haticedgn33 benim de 2 gündür felaket cati ağrım var , sabaha karşı da ishal basladi hafif Bi karnım ağrıyor gibi oldu ama şu an ağrım yok . Bebisler hayirlisiyla gelseydi bir🙁
Mineartcc Youngmotherr o gün, gün içinde ekstra yaptığınız bir şey var mıydı? Merdiven pilates hurma adacayi bütün hepsini yapıyorum ama bakalım henüz bir ilerleme yok. Iliski onermisler bunu çok okudum ama faydası olur mu ondan da emin değilim:(((
Youngmotherr Mineartcc hiçbir şey yapmadım 40+3 tüm 4 gün sonra suni alacaktım, ilişki denemiştik ama olmadı bizde
Mineartcc Youngmotherr yani tamamen nasip gerçekten bu iş. Bebis kendi zamanını kendi belirliyor. Bekleyelim bakalım 🥹
Mineartcc Maryhoney valla herkeste oluyor mu bilmiyorum ama çok fazla okudum bunu. Bir umuttur doğurmak :')