Gmzgkck_ ben devlet hastanesinde doğum yaptım öğlen saat 4 gibi ilacı yerleştirdiler bu arada nst deydim sürekli 5gibi hafif sancılar başladı ama asla rahatsız etmiyordu zamanla arttı bu arada ebeler sürekli beni duşa soktular duş çok iyi geliyor açılmayı hızlandırıyor sancılar artınca tek Bi şekilde kalamıyorsun haliyle ebe hareketsiz kalırsan bebeğin kalp atışını daha iyi görürüz dedi ama ben yine hareketsiz kalamadım sürekli squat yaptım plates topunda zıpladım nst kaydı sürekli doktorlar da bişey demedi artık akşama doğru iyice sancı arttı 2 3 derken 5 cm olunca suni sancıyı verdiler sonra sancım daha da arttı bu arada sancıyı her an çekmiyorsun mesela en başta 10 dakika da bir geliyor sonralara doğru 2 dakika rahatsın 15 saniye sancı gelip gidiyor sonra yine rahatsın ebe beni 7 cm açıklık Ken duşa soktu duştayken iki sancım geldi üçüncü yü de orda atlatıyım derken az kalsın banyoda doğum yapıcaktım sedyeye zor attım kendimi gece 2 de doğdu yavrum toplam 8 9 saat sancı çektim Ama bunun toplasan en sonki 2saati zor geri kalanı kolaydı