Siinemaydinlar 23+4 haftaligiz kizlar ama cok halsizim uykudan klkiyorum bi khvalti ypiyorum tekrar uykum geliyo cok yorgun hissediyorum kndimi oturup klkarkn otururken bile yoruluyorum bnm gibi olan vrmi
Mnlya Siinemaydinlar canım bünyeden bunyeye degısır bende bı yorgun oluyodum bı dınc yerımde durasım gelmıyodu suan 31 haftadayım uykum var sureklı benımde oturdummu kalıyom ole
Duyguanneoluyor Siinemaydinlar canm bnde 23+5 kan değerlerin düşmüş olabilir doktorundan kan tahlili iste
Yagmurerol Siinemaydinlar ayni durumdayim, 23+1 im normalde asla oglen uykusuna yatamayan biriyken simdi 3 saat falan uyuyorum rahat... kahvaltidan hemen sonra yatagima geri donuyorum. Bide 2 gundur bulantimda basladi yine😔
Duyguanneoluyor Siinemaydinlar kan hapları bana hiç yardımcı olmadı keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum şimdi o yükseltti 8 e düşmüştü şuan çok şükür 11 olmuş kan hapını bıraktım sadece keçi boynuzu kullanıcam
Siinemaydinlar Yagmurerol otururukn yoruluyorum ben yatmak istiyor canm durmadan halsizim kolumu kaldrcak halim yok
Siinemaydinlar Duyguanneoluyor bilmiyorum ki canm 2 kutu verildi bana kullaniyorum iste tekrar kontrole gttgmde belli olur fayda edip edmedigi
Yagmurerol Siinemaydinlar tamamen ayni durumdayiz🙂 evi toplamaya,yemek yapmaya,hicbir seye mecalim yok. Bir suru is bana bakiyor ben kalkamiyorum
Siinemaydinlar Yagmurerol ben annem gile geldim tatil amacli esime kayinvalidem bkiyo bi is yapmiyorum ama cok yorgunum surekli ytmkta istemiyirum ama olmuyo
Yagmurerol Siinemaydinlar bi yuruyuse cik istersen cikamazsanda olsun artik uyu gitsin isin de yok hazir👍🏽🙂
Siinemaydinlar Yagmurerol uyuya uyuya şişecem die korkuyorum😁😂otururken yoruluyorum ki yurusem nolur 😂😂