Mery60 _almirasmom evet ya zaten düşündüm bir nereye kadar dayanacak ki telefon böyle :/ mecbur bir şeyler yapacağım
Mery60 MorKelebek54 ayyy gerçekten mi ya 😂 deneyeceğim bakalım bu fikrinizi sevdim. Siz ne kadar zamandır bu şekilde kullanıyorsunuz peki?
MorKelebek54 Mery60 ben bayadir boyle kullanıyorum ama hatirladigim kadariyla 7 8 ay olmjstum yeni hamileydim cunku o zaman
Mery60 MorKelebek54 anladım bende bunu deneyeceğim bir bakalım sizinde bebiş doğmuşsa sağlıkla büyür inşaAllah henüz doğmamışsa da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah ☺️
Mery60 xhbgns uzun yıllar düşününce 50gb az gibi geliyor zaten sürekli bir yer boşaltma çabası içine gireriz en iyisi 200gb ve üzeri gibi
Eceliza3434 Mery60 telefon hafizasi ve icloude hafizasi farkli seyler ayrica resim hacmi bambaska yani bi iphone 15 cektigi resimle 14‘ün cektiginin boyutu farkli oluyor mecbur alacaksin yani :)
MorKelebek54 Mery60 dogmadi daha canim ama eli kulaginda 😂 36+5 deyiz hayirlisiyla gelsin insallah ☺️ sen hamile misin hamileysen kacinci haftandasin
Yenianne6706 Mery60 ben bunun önüne geçemedim sürekli satın almaktansa Google fotoğraflara yüklüyorum hem ücretsiz hem sürekli yer bitti demiyor. Bir mailimde yer bittiği için yeni mail açmıştım oraya yedekliyor icloud a sürekli para ödemiyorum :)
Mery60 MorKelebek54 benim 6 ay önce sonlanmak zorunda kaldı maalesef ama yeni yeni tekrar denemeye başlıyoruz bakalım HSG filmi için yer bakıyorum doktorum onu yaptır demişti. Ya sen inşaAllah sağlıkla alırsın güzelliklerle büyütürsün çok mutlu oldum gerçekten ☺️
MorKelebek54 Mery60 hayirlsi biyleymis demek ki kuzum mutkaka hsg yi cektir bi sekilde ben 3 kere cektirdim cok sukur ciddi sorun cikmadi ☺️🤲🏻 duan icin cok saol kuuzm amin 🤲🏻 rabbim sana da her isteyene de nasip etsin insallah ☺️☺️
Mery60 MorKelebek54 amin canım benim aldım bakalım Salı gününe eşime de sperm testi yapacaklar hakkımızda hayırlısı olsun 🥰