Nrplt Merhaba kızlar 13+5 oldum bugün sizce ciniyet için 16. Haftayı beklemeli miyim 14 15 arası gitsem netleşmiş olur mu ?
Merve1006 Nrplt 12+0 da kız demişti canım bana🥰 git belli olur kesinleşsin diyorsan bekle biraz daha😘
Memmedova Nrplt bebekden alakalı o ..yanı gösterirse elbetde 14_15de göstericek göstermeyen minnoş son aylara kadar göstermiyo)benim oğluşum 22ci haftada gösterdi
SevgiTkn Nrplt canım bizimkisi 12 haftalıkken göstermedi daha doğrusu doktorumuz erken demiştin sonra 17 haftalık oldu gittik pipisi var dedi 😂 istersen sende biraz bekle 17 haftaya kadar tam gelişmiş olur
MeltemAsel Nrplt 13+3 de gidicem nasipse valla. Olmazsa baska sefere artık gidin bence benim ilk gebeliğimde 13+5 de kesin belli olmuştu
Nrplt Merve1006 değişmesinden korkuyorum Biraz çünkü öğrenir öğrenmez eşimle alışveriş yapmak istiyoruz 😊
kuzusunun_annesi Beniim de 12+4de belli olmadı daha küçük dedi sonra 17+1erkek dedi büyük ihtimal ama 20.haftadan sonra kedin bişey eoylenir dedi ama erkek pipiyi gördüm bende 😍