Demirkale35 Merhaba kızlar bir bilgi almak istiyorum 35 haftalık hamileyim bu süreçten sonra her hafta bebekler anne karnında ortalama olarak kaç kilo alıyor bilginiz var mıdır 🙏
Mrsselvinaz Demirkale35 Her hafta kilo almaz gram olarak alır her bebeğin alma hızı ve miktarı değişebilir
Julide92 Demirkale35 27.haftada 1100 gr olan oğlum 29.haftada 1600 gr olmuştu. Yani ortalama haftada 200 gr alırmış doktorum da 1500 bekliyordum 1600 gayet iyi demişti.
Sadeceanne2 28 yada 30den sonra her hafta 200 gram kadar alması gerekiyor ama her bebek aynı. Değil o yüzden. Doktor kilosu haftası ile uyumlu diyorsa çok ta takılmayın ceviz süt yoğurt kaşar kabak çekirdeği ,çiğ badem Tüketin onlar bebeğe kilo aldıran besinler
Demirkale35 Sadeceanne2 anladım her hafta ortalama olarak 200 gram olabilir dediğiniz gibi teşekkür ediyorum
Demirkale35 Mrsselvinaz evet bende kilo olarak kast ettiğim şey gramdı zaten ancak belirli bir ortalaması olabilir diye düşünüyorum
Mrsselvinaz Demirkale35 Tabi ki muhakkak ortalaması vardır lakin ortalama kiloda olmayıp doğum sonrası toparlanan bebek çok fazla
Sadeceanne2 Demirkale35 rica ederim bende 29+0 oldum 27+3te 948 gr 37 cm di kızım çarşamba detaylı ultrasona gideceğim (bizim minnoş yüzünü göstermedi 4. Kez gidiyoruz 😄😄 bakalım kaç diyecek doktor. )
Demirkale35 Sadeceanne2 Maşallah minik kuzu pek nazlı çıkmış bu sefer hayırlısı ile görürsünüz inşallah detaylıda çoğu şey belli oluyor uzun sürdüğü için yüzünü açabilir 🙏☺️
Demirkale35 Kalbimxkk23 benim asıl merak ettiğim şu olmuştu forumda görüyorum 1 hafta içinde 1900 kiloydu 2400 oldu diyorlar bu kadar da hızlı olmaz son hafta diye tahmin ettim
Tubtubi Demirkale35 benimde bir hafta önce 2400 dü bu hafta 2850 olmuş bence doktorlar tam net ölçemiyor yoksa hafta 450 gram çok bence çünkü 2 hafta öncede 150 gram almıştı sadece
Sadeceanne2 Demirkale35 😄😄 evet bayağı nazlı doktor da Allah razı olsun resim verene kadar seni çagırıcam dedi inşallah Benimde işime geliyor onun makinası daha profesyonel oluyor her gittiğinde 15 dk dan fazla tekrar kontrol ediyor Kilo boy böbrekler suyunu filan
Serra19 Demirkale35 ben hafta hafta gittim suan 36 yım bu son haftalarda 400/500 aldı hızlı kg alıyor benim kız üç kg suan iri bebek mis
Tubtubi Hatta daha ilginci 44 cm dedi sonraki hafta 41 cm dedi bu haftada 45 dedi. Yani boyu mu kısaldı bebeğin 😅 artık doğunca net anlayacağız