Zynp_ Sabah sırt ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor hareket ettikçe nefes aldıkça sırtımın ortası çok ağrıyor 30+3 haftalığız sizlerde var mı böyle bir durum hatta bugün bi nefes darlığı da yaşıyorum
myangelson Zynp_ sağlam usutmus olabilirsiniz sıcak tutun sıcak su torbasi veya petek açıksa peteğe yaslanın hafifletecek mi bir bakın geçmezse bir acile gidin veya doktorunuza haber verin
[silindi] Zynp_ ben mahvoldum inanın ki Şuan bile hem belimin hemen kulunç ağrısından nefes alamıyorum eşim masaj yapıyor
Ceylano Zynp_ normal canm bende 34. Haftadan sonra başladı çok kötü bı ağrı masaj yaptır eşine iyi gelir ben öyle yapıyorum halada ağrıyor benimki 36. Haftadayim
Zynp_ myangelson dün dışarıda terleyip ceketimi çıkardım kısa bir süre belki de orada üşüttüm sanırım 🥺
Zynp_ myangelson acile giderim gitmesine ama önceki öyküm kötü olduğu için devlet hastanesi bize gelme diyor şehir hastanesi de eve baya uzak ne yapsam bilemiyorum sırt ağrısından başka bir şikayetim de yok üşütmeyi düşündürecek
Zynp_ [silindi] ben artık belimin ağrısına alıştım ama yukarı sırt ağrısı olunca bi korktum neden olabilir diye
myangelson Zynp_ yukarıda da yazmışsınız terledim falan diye ondan olmuş olabilir. Ben mesela spor yaparken biraz terli durayım hemen sırtıma ağrı giriyor çok kötü oluyorum nefes aldıkca falan batıyor resmen