Dilan3462 Mzzz bu sorumluluğu annesi olarak ben aldığıma göre sıkıntı yok . Yanlış bir düşünce değil siz farklı düşünürsünüz ben farklı düşünürüm herkes yapmak istediğinde özgür hanım efendi insanları yanlış düşünce demek yerine yargılamamayı deneyin
Mzzz Dilan3462 sorumluluğu alıyorsanız tabiki biz bir şey diyemeyiz herkesin kendi evladi evet bana değil doktorlara gorede yanlış bir düşünce ama herkesin kendi iradesi
Dilan3462 yeschef-13 siz girmişsiniz evet hoşunuza gitmiş ben istemiyorum en doğal hakkım annesi olarak
yeschef-13 Dilan3462 Dilan3462 bence benim fikrim diye başlamamdaki neden bu zaten cümleme riski tek annesi babası alabilir tamamen sizin kararınız tıpkı “detaylıdan korkuyorum kızlar destek olur musunuz” diye post açmak gibi
Dilan3462 Mzzz doktora göre yanlış bi düşünce değil isterseniz yaptırabilirsiniz size kalmış diye söyledi doktorum ondan daha iyi kimse bilemez bence. Şart koymuş olsaydı yaptırırdım sadece
birmeleginannesi_ serap123- güzel geçti canım girdik 32 dk sürdü çok heyecanlıydı Allah’a şükür hiç sıkıntı çıkmadı bebişte her organını gördük 🥰
birmeleginannesi_ serap123- insan çok stresli oluyor ya ama görünce rahatliyo biz yarım saat nasıl geçti anlamadık 🥹
serap123- birmeleginannesi_ aynen öyle bizde öyleydik ama o dk lar nasıl geçti anlamadık bile çok güzeldi ☺️