Bernacancan Kızlar 40+0 dayım 5 cm açıklığım vardı doktor yatışımı yaptı sancım gelmeden.2 defa çatı muayenesi yaptılar sanırım tetikledi sancılarım basladı🙈henüz suni sancıya gerek duymadılar bekliyoruz şuan .Suni sancı verirlerse eğer epidural yaptırırım herhalde diye düşünüyorum yan odada bağıranları duydukça korkuyor insan🙈odanın içinde yürüyüş yapıyorum ara ara sancılar kesildikçe yazıyorum bunu🙈dualarınız bekliyorum 💙
Hasreterel Bernacancan insallah sag salım kolarına alırsın cocugunu canım bi sancıda insallah kurtulursun
Minikpanda Bernacancan ayy allah kurtarsin canim 5cm aciklik olmus ya siddetli sancinmi vardida okadar acikma oldu yoksa hafif sancilarlami
SevgiTkn Bernacancan allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın Rabbım 🙏 Sağlıkla gelsin bebeğin
Meltemegemenburak Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla kucagınıza alın bebişinizi🤗Bizlere de dua edin 🙈
Bernacancan Meltemegemenburak Meltemegemenburak amiin çok tesekkür ederim bütün hamileler tel avazda doğursun insallah💙🤲🏻
Bernacancan SevgibiR Amiin inşallah🤲🏻Suni sancıya gerek duymadı doktor kendi sancım hala devam ediyor .Epidurale gerek yok bence dedi sen kolay doğuracaksın dedi bakalım🙈
Bernacancan Minikpanda hiç sancım olmadı nst de çıkıyordu ama ben hissetmedim hiç. bugün 2 defa çatı muayenesi olduktan sonra arttı tam anlamıyla sancı çekmeye başladım