170420 Kozlar simdi doktordan geldim 3-4cm aciklik var sancılarım git gide ağırlaşıyor santimin artması için ne onerirsiniz sabaha kadar acilmam artsın dye
Edaerdem5203 170420 oturma hiç squat pilates topunda pelvik hareket sıcak su kesinlikle hızlı ilerler
Busaltun 170420 kuzu bizede haber ver merakla seni bekliyoruz duş al sıcak pilates topunda hareketler yapp sağlıkla gelsinn bebiiss ağrılar nasıl bizide bilgilendir kafan dağılsın nasıl bi sancı??? 😊😊
170420 Busaltun sıcak sıcak suya girdim iyice artmaya başladı inan ilkinde sancı çekmeden doğum yaptım suni sanciyla bu belimden kasiklarima vuruyor sobayı da açtım önünde suguat yapıyorum dua edin insalah kolay doğum olur insalah sbaha kızımı alırım kucağıma
Busaltun 170420 inşallah kolay sağlıklı hayırlı bi doğum olur zihnini temiz berrak tut açılmam baslamıs insallah devam eder hızlıca alırsın bebeğimi kucağına sonra darısı bize inşallah
Hatice35 170420 doğurmak üzeresiniz Allah yardımcınız olsun sıcak bir duş almışsaniz açılmaniz rahat olacaktır ben bunu yazana kadar şimdi bebeğinizi kucağınıza almışsınız belki 😀 sağlıcakla kucağınıza alın