Alevusta Susu13 bende var canım normal karşılıyorum artık hergün yemekten sonra uyku hali ayakta biraz kal bel ağrı halsizlik hiç bişey yapmak istemiyorum görende 7 8 aylık hamileyim 😂
Alevusta ggmom hazımsızlık bende var ne yesem sindiremiyorum bu yüzden suyuda fazla içemiyorum midem şiş olduğu için
ggmom Alevusta aynı durumdayiz soğuğa yakın arada limon sıkıp su içiyorum yoksa su bile midemi bulandirmaua başladı
Alevusta ggmom hemşire günlük 2 3 litre iç dedi ama 2 yi tamamlamaya çalışıyorum zar zor oluyormu diye sor bilmiyorum 🙈
Elifxxxx napoliten_ sanırım ikinci gebeliklerde durumlar böyle bende de ayni ilkinde hamile olduğumu bile anlamamıştım bunda iliklerime kadar hissediyorum
Serapazraege ObirSirin bende 9. Haftadayım aşırı derecede kasık ağrılarım var sürekli halsizim sizde de bu tarz durumlar var mı acaba
ObirSirin Serapazraege Var hepsi var ve hatta mide bulantısı da çok arttı 🥹 Allahım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
Ftrhn napoliten_ selam canım bende 10. Haftadayım 1 oğlum var 2. Gebeliğim. Bulantı var biraz ama idare edebiliyorum. İştahım çok açık bu gebelikte her şeyi aşeriyorum 😆 bakalım ne olacak haftaya kontrolüm var