aslii57 Kızlar 37+5 im bu gün karnımin sağ tarafi taş gibi kasılıyor 20 saniye falan sürüyor 10 15 dk sonra tekrar oluyor ne bu sancı mi normal bişey mi
MerVe39- aslii57 36 haftalığım bende. Gunde 5-6 defa toplaniyor ama aşiri bir agri yapmiyor. Sanci mi degil mi bilmiyorm
KurabiyeninAnnesi123 aslii57 bebek toplanıyor olabilir mi bir tarafın sert diger tarafın yumşaksa bebek toplaniyordur canım
Nergislyssa Serra19 benimde regl olcakmışım gibi ağrım var ve göğsüm sıkışıyor sancı mı bu bi saattir öyleyim kaldım tuvalette 34+3üm daha sol bacağım da uyuşuyor
Adenala aslii57 Gerçek sancı 5 dakikada 1 oluyormuş O bir tarafa toplanıp taş gibi olması yalancı sancı
Tugba-ikizler Benimde oluyor 35+3 olduk Benımkı öyle rıtmık deıl günde belkı 10 kere oluyor ama duzenlı deıl benımkıler bıde ıkız artık çok zorlanıyorum
Aytlkya Bana da oluyor ama çok sık değil bi kaç günde ½ defa 32 haftalıgım erken değilmi. Sizce olması için
petekceee Doktoruma bende sormuştum yayan sancıların demişti öyle doğum sancısı direkt belden sırttan vururmuş ve 4-5 dk da bir vururmuş uzun sürermiş ve dinlenince geçmezmiş bu toplanmalar yalancı sancı oluyor rahim kendini hazırlıyor doğuma 🫠