Dost12
Dost12 3 embriyo transferi yasal değil artık yasak kanun gereği sağlık bakanlığı izin vermiyor erken doğum sonucu cp li cocukalr , düşük oranı çok yüksek çünkü, 35 yaş altı tek transfer ki bu çok mantıklı , 35 yaş üstü çift transfer yapılıyor. 3. Tüp bebek denemesinde tuttu bizim
- De 2 embriyo vardı zaten 2 si transfer edildi 1 i tutundu ama 9. Haftada gelişim probleminden düştü
- Tüp bebek tek embriyo gelsiti tutunmadi
- Tüp bebek çift embriyo transfer edildi biri tutundu ama biz zaten tedavinin başından buyana daha Dr a muayneye gittigimizde tüp ebbek için hocam tek istiyoruz çift zorunlumu demiştim kadında ay çok şükür bir çifti ikiz olmasın diye ikna etmeye ugrasmayacahim dedi, erken doğum ve cerebral palsi oranı yüksek istemiyoruz dedim ,Dr um da rahim ikisine yetemeiyor genelde dedi zaten olmayan bir gebelik için çift olmasını zorlamaya gerek yok bebek gelismiyor bende uygun görmüyorum demisti . Ama tedavi sürecinde embriyo kalitemiz kötü olduğu için Dr çift transfere kendi karar verdi açıkladı bizde kabul ettik ama içim hep tekten yanaydı rabbimde öyle nasip etti