Nisaa15 Kızlar İzmir çınarlı veya egepol de doğum yapan yada yapacak olan var mı ? Varsa eğer fiyat aralığı nedir paylaşırsanız çok sevinirim 🤗🙏
Tugcebngl Nisaa15 çınarlıda çok yakınlarım doğum yaptı suan fiyatı 19 binlerdeymiş egepolde 47 dedi bir arkadaşım çok aşırı pahalı ben ilk çocuğumu ata sağlıkta doğurdum Allah nasip ederse bunuda orda doğurucam normalde bir süre dışardan doktoruma gidiyorum ama onun doğumu çok pahalı olduğu için sonradan ata sağlığa geçiyorum ordaki doktordanda çok memnunum ilk sezeryanımda hemen ayaklandım inşallah bundada öyle olur
GizemBeidokhti Nisaa15 hem çınarlıya hem egepole gidiyorum egepol 45 bin ama zam gelecek diyorlardı. Tek refakatçi-standart oda-lohusa şerbeti-kapı süsü(canım kızım/oglum yazısı hastaneye ait)-whatsaptan15 fotoğraf Çınarlı 19.750 standart oda tek refakatçi diyorlar ama kızımı da orada doğurdum sıkıntı etmediler- hemşireden rica etmiştik fotoğrafları çekmişlerdi Arada 25 bin fark varken düşünmüyor değilim bildiğim yer sonuçta daha öncede doğum yaptım orada. Kalan para çocuğun odasını yapmaya kullanılır. Egepolde de yatışım oldu standart odada. Sadece biri özel hastane diğeri otel odası konforu. Doktorunuz önemli bir ayrıntı kalıyor , benim dikiş izim hiç belli değil mesela.hepi topu bir gece kalacaksınız.
Mervelibol Egepol 55 bine kadar çıkabiliyor , doktorum oraya geçtiği için sormuştum ama fiyat fazla geldiği ve 37.haftaya geldiğim için eş zamanlı gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim, Urla devlet hastanesi
Nisaa15 Mervelibol haadi yaaa gerçekten fazlaymış. Benim doktorum dışardan egepol ve çınarlı yla anlaşmalı. Bizim daha fazla çıkar öyleyse 😑
Mervelibol Nisaa15 Çınarlı 22 bin civarı diye biliyorum fiyat olarak daha makul , doktor dışardan olunca egepolde hastaneye 30 doktora 25 istendi arkadaşımda , tam tersi de olabilir emin değilim
Mommmmy Egepol İzmir’deki en pahalı hastanelerden. Bende egepole gidiyorum ama çınarlıya geçsem mi diye düşünmeden edemiyorum . Egepol şu an 45 bin kendi doktorlarıyla . Çınarlıyla aralarında 25 bin fark var. Çınarlı zam görür mü bilmiyorum tabiki. Ama egepol biraz muhafazakar bir hastane çokta lüks ve konforlu . Şu an bununla avutuyorum kendimi . Bide egepolde tek refakatçi izni var aklımızda olsun. Birden fazla refakatçi için ücret talep ediliyormuş
Nisaa15 Mommmmy doktorum turgutlu’dan İzmir’den değil. Ya bana da en başta aralarında pek bir fiyat farkı yok dendi. Ama.egepol ün daha konforlu olduğunu da biliyorum. 25 bin TL de çok fazla bir fark. Siz n zaman doğum yapacaksınız
Dilek-ali Bn çınarlı ya gidiyorum ceysu hanıma çok memnunum geçen hafta pazar kontrol gttm hala zam gelmemişti muayene 600 doğum 19.750
Nisaa15 Dilek-ali yaaaa öyleyse çok iyi benim doktorum dışardan olduğu için fiyat farkı elbet olacaktır onu konusmam lazım
Nisaa15 Tugcebngl inşallah 19 binlerdedir yukarda bir arkadaş 30 bin demis ya. Ata sağlığı hiç bilmiyorum Manisa turgutludayim ben de Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin gönlünüzce olsun herşey 🤗
Nisaa15 GizemBeidokhti yaaa ne güzel. Benim doktorumdan yana bir şüphem yok ama dediğiniz fiyatlardaysa ve dediginz sartlardaydsa bir serbet kapı süsü fotoğraf için o kadar para verilmed diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim netleşti şuan kafamda sanırım🤗