basakc36 Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim 86 küsür ile hamile kaldım şu an 77 kiloyum bulantı ve kusmadan hiçbir şey yiyemiyorum.Ve bebek etkilenecek diye korkuyorum sizde durumlar nasıl
Ebrar_65 basakc36 korkma canım bebek etkilenmez bende 27 nci hafta’dayım 61 le hamile kaldım şimdi 59 oldum bebek sağlıklı olduğu müddetçe sıkıntı yok dedi doktor
2024annesi basakc36 doktorunuzun uygun gördüğü ilaçları aksatmayin, inşallah yakında 2.trimester döneme girince bulantı sıkıntınız azalacaktır. Bende bebisi etkilemekten cok korkmuştum ama elma sayesinde biraz ayakta tuttum kendimi.
Gg5348 tatlibebegim_ nasıl hiç kilo almadınız en kötü ihtimalle bebek ve sıvısı kilo yapıyor başlarda kilo vermiştiniz başladığınız kiloya falan mı döndünüz yanlış anlamayın ilk gebeliğimde merak ettim 🥰
Naciyemutlu basakc36 30+5 olduk 75 le hamile kaldım 80 oldum bakalım kaçla kapatcaz süreci😇sizinde bulantı kusma geçer inşallah yakında. Meraklanmayın her türlü besleniyor bebişler
Havvakc Gokce321 sanırım zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor, genelde bana öyle denk geldi😁 yaşasın yemek yemek 🤤😋😁
Haticeburak06 basakc36 hamilelikte kilo vermek ya da az kilo almak güzel birşey değildir bilginize💓 normal bi kiloda hamilenin doğuma kadar 15 20 kilo alınması öneriliyor Ben şuan 33+2im 10 kilo aldım 57den 67❤️
Sah1be basakc36 37+1 16 kilo aldım ama hamileliğimin ilk aylarında bende kilo vermiştim gayet normal doktorun en iyisini bilir tabi o sorun yok diyorsa yoktur içini ferah tut.
Bsrrgl basakc36 normal hatta iyi bile bedenin rahatlamıştir nasıl olsa alacaksın 😅 ben 36 yı bitiriyorum 14 kilo aldım. Bu ikinci gebelik. Birincide 7 kilo almıştım bu sefer nasip böyleymiş.
nurhuma17 Lilamavi bende ona odaklandım artık sağlıkla gelsin veririm inşallah zamanla😊 teşekkür ederim 🌷
isil-ay Hafta 103,5 ile kaldım boyum uzun . 1 kilo almıştım bu hafta griptim aldığımı geri vermişim tam tamına hamile kaldığım kilodayım . Genelde kilolular çok almıyor zaten çok yedikleri ve yeme düzenleri bozulmadığı için 🥹
Mesen basakc36 ay bende birden çok kilo aldım ya 75😔 ve çatlaklarım oluştu hemen önlem alamadım ve şuan 21 haftalık