EbruKrhn DLn1 bende 16-17 de başladım hissetmeye hemşirem gaz hareketidir dedi ama sürekli oluyodu ve gazla onu ayırt edebiliyosun git gide o pıt pıtlar değişiyo 😊
Hola DLn1 ben 16+6da hissetmeye basladim cok hareketliymis ama su varki o gunden 2 gun once gittigim doktor 17+5 seyirinde suan demisti aslinda 18 haftalik kadar buyukken hissetmeye basladim yani ve inanilmaz hareketli bazen biryere toplaniyor elimin altinda donuyor sanki bazen pit pit vuruyor pek cilgin 😁 yani demem o ki surekli pit pit pit olmuyor oynadiginda mutlaka noluyooo yeaaa diyosun 😂 azcik kalmis zaten hissetmene ❤️ Tabi hickirik falan bisey diyemem onu hic hissetmedim 😁
SevgibiR Bazıları bebek hareketini duymazsin küçük 20 haftadan SONRA diyorlar inanma 😬 bende 15 haftadan sonra elimi koyunca kimiltilarini duyuyordum bebeğin 22 den sonra elimi koymadan tekme attığını belirgin hissettim
Yalinn8 SevgibiR o dediginiz 11. 13. haftada hissettim diyenlere deniliyor, biyolojik acidan mumkun olmadigi icin deniliyor. Hanimefendi 18 haftalikmis,hissediyor olabilir tabi, kimin bunla ne derdi olabilir ki? Çarpitmissiniz😉
Yalinn8 DLn1 evet evet anliyorum benim de ilk, sadece zaman gectikce ayirt edebiliyorsun, atar gibi yazdin diye hickirik olabilir dedim, hareket de olabilir tabii😉
DLn1 EbruKrhn ilk defa elimi koydugum zaman hisetim sol tarafa koydum acaba ordadamı oluyo die o tarafa hisetmedim sağ tarafımda hisetim,😊🌸
dml33 Hola dondugunu falan nasil hissediosnz bazen bendede sol tarafta degisik bisey oluyo ama ne oldugunu anliyamiorm bisi patliyo gibi orda 😀
Hola dml33 hehehe benim de solda hem icerden hem disardan hissediliyo cok vaaaooov dedirticek siddette tabiki degil 😁 ama o oldugunu anlayacak kadar cunku o kelebek ucmasi dedikleri sey o hareket ederken onu hissediyorsun icin bir garip oluyor vucut icinde birsey oynamasina aliskin degil diye heralde cok heyecanlaninca icin kalkar ya bi anda o hisle birlikte buyuk hareketlerini hissediyorum. Doktor cok hareketli hissetmeye basladiginda goreceksin hele ki son aylarda seni uyutmayacak demisti. sakin bir cocuk olmayacagi kesinlesti 😂
dml33 Hola banada 12. Haftada cok hareketli dedi bida ultrasonda hareketli gormedim nazar degdi doktor 😀😀
Hola dml33 uykusuna denk gelmistir belkii 🤗 rahatsiz olmadikca o an pek umurlarinda degiliz 😁 sabahlari asiri hareketli oluyor doktor randevularimi hep o saate aliyorum. Ben vitaminlerimi gece iciyorum anladigim kadariyla butun gece o vitaminde enerji toplayip sabah saldiraay bir de aksam yemegi sonrasi cildiriyo 😁
dml33 Hola bnde hep sabah 9da gidiorm ama benimki aksam sanki biraz harekt edio gibi gelio bana sabah uyuyo hanimefendi 😀😀
Hola dml33 uslu bir kiz geliyor 😍 ben galiba gece nobetlerinde gozlerim kan canagi gibi insanliktan cikmisken siz anali kizli misil misil uyuyacaksiniz 😍😍🥰