_almirasmom ldmzki 1. Kızıma 7 gun varken adetıme 2. Kızım suprız oldugu ıcın adet gunumde ogrenmıstım
Eko93 ldmzki adet gecikmesinden 3 gün snra erken gebelik testi yapmıştım. Gozukmemisti. 4 gün sonra tekrar yaptım pozitif cikmisti
ldmzki Gizem1504 ah benim 9. Gün akşam test yaptım 5dk bekledim bir şey olmadı bugün sabah kalktım pozitif böyle silik değil çok net hiç bilmiyorum pozitif mi
ldmzki Gizem1504 yok yani böyle 3-4 dk bekledim yoktu bıraktım hiç bakmadım yattım sabah kalktım çöpe atmak için böyle https://share.icloud.com/photos/018ZENPROkR0b0VLLIYgKkPqg
Leylaaa_46 ldmzki 10 gün geçmişti pozitif çıktı . Çok silikte değildi tam kırımızı da değildi orta bi koyuluktaydi
ldmzki Gizem1504 yok ya ptesi kan vereceğim bunlarla moralim bozuluyor hayatımda bu kadar gecikmem olmadı göğüslerim falan acayip 3 gün önce de test yaptım ama ertesi gün hiç çizgi yoktu diye biraz bu testte umutlandım artık kan vereceğim
gulmanav ldmzki Adetim sadece 2 gün geçmişti erken gebelik testi aldım ( prodoctor) direk pozitif çıkmıştı 1 dakika bile sürmedi çıkması. Bir anda pozitifi görünce ağlamaya başlamıştım 😂😂