Bebekkk00 Kızlar elbet vardır aranızda giripde kalan ben de bı soruyla kaldım çalışıyorum ama daha iyi nasıl neyi çalışıp geçe bilirim hangi uygulma veya hangi hoca bilnginiz var mı bu çarşamba sınavım var ☺️
deryaa_milena Bebekkk00 ehliyethane diye bir site var ordan çıkmış soruları ve testleri tekrar tekrar çözebilirsiniz ben tek ordan çalışıp girmiştim geçen sene yüksek aldım
Daisyy000 Bebekkk00 Google play veya App Storeden ehliyet soru yazın çıkan ilk 4 uygulamayı indirip testlerini çözün. Ben kitaptan vs hiç çalışmadım ,sadece bu şekilde uygulamadan test çözdüm.92 ile geçtim
ezgi-esk Bebekkk00 eğer kursunuz yakınsa teorik derslere 5 gün gitmenizi öneririm. Ne kadar soru çözerseniz çözün birinin anlatması kadar etkili olmuyor. En azından ben daha iyi anladım o şekilde. Derslerin üstüne 40 kadar da test çözdüm. 96yla geçmiştim şubat ayında App storedan ehliyet 2024 felan indirip çalışabilirsiniz uygulama pekte farketmiyor
Naciyemutlu Ben kitaptan konu çalıştım sadece psikopatlık yani😂ama YouTube da sorular çözümler ve anlatımlar var ordan da faydalandım bilsem hiç konu çalışmaz ful orayı dinlerdim. Aramaya yazarsanız çıkıyo güncel şekilde.
Bebekkk00 @Naciyemutlu Evet canım YouTube den de bakıyorum uygulma falan da inirdim ama bende kitaba fazla bakmadım😅
Pamuk Bebekkk00 Kurs tanidikti biz sana haber vereceğiz dediler.Birgun ikindi arayıp yarın sabah sınav var dediler ve derslere falan hiç gitmemiştim. YouTubeden videolar izledim 3 4 saat soru cevap şeklinde sabah gittim sınava girdim 84 puanla gectim😂YouTube bak sen çıkan soruların çoğunu izlemiştim.
MorKelebek54 Bebekkk00 ben siru uygulamalari indirdim ordan testler cozdum. Hatta çözdüğüm testlerden bile sinavda cikti birebir aynisi