Sevil1996 28+2 yim birden hareket edince dalmışken korkuyor musunuz sizde 🥹çok tatlı güzel bir hismiş bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🙏
Goncaaaalm Sevil1996 ben 35 haftalık hamileyim ilk hareketlerinde alışkın olmadığım için afalliyordm şimdi alıştık artık 😂☺️
Eko93 Sevil1996 ben hareket ettikçe aşırı mutlu oluyorum. Bazen günde 1 2 kere çok sert vuruyor diyorum noluyor. Ama yine de çok hoş 🌸
sutlukahve Sevil1996 25. Haftadayım özellikle bu hafta daha da kuvvetli tekmeler yiyorum ve evet boş bulunup sıçradığım ya da ahh diyerek tepki verdiğim çok oluyor 😂 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
1zehrs Sevil1996 afallamak bir kenara bazen yerimden sıçrıyorum o kadar net acı verici oluyor ki bazen sürekli kıpır kıpır kıpır ay yorulmadın mı napıyorsun içerde diyorum 😂
Sevil1996 Eko93 bende çok mutlu oluyorum bazen gözlerim doluyo aşırı hassas oluyorum kaç haftalıksınız 🩷
Ozgednc Sevil1996 gün içerisinde bende de 3 4 kere bu şekilde oluyo bian korkuyorum sonra gülüyorum sanırım heyy ben burdayım demek istiyo☺️☺️