Gizemmnur- Çok az kaldı kavuşmaya, hem heyecan, hem korku, hem endişe daha birçok duygu bir an önce kavuşmak istiyoruz artık ❤️❤️❤️
TG123 Benimde son 10 gösteriyor 🫠 gelsinler artık 40ı beklemek istemiyorum ben hiç sancılarınız oluyor mu yalancı sancılar kasılmalar falan
Gizemmnur- TG123 evet oluyo ya bazen kendini çok belli ediyo bazen az, dün geçmeyen durumdaydı gittim hastaneye doktorum eğer sancım çok çıkarsa alırız dedi sezareyn olacağım ama yeteri kadar çıkmadı biraz daha dursun iyice ciğerleri gelişsin diye bekliyorum dedi bakalım hayırlısı ama doğuma kadar devamlı olcak gibi bu sancılar
Gizemmnur- ceydaasf1234 sağ salim kavusalim bı an önce artık bir süre sonra sabrı kalmiyo insanın 😊😀😀
ceydaasf1234 Gizemmnur- aynen ya hemen gelsin ama içimde de kalsin istiyorum çok farklı duygular rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kavuşmayi nasip etsin inşallah
Gizemmnur- esmaerdemir evet oluyo canım bel ağrısı çok fazla yoktu ama karın sertleşmesi oluyordu hala da devam ediyo
ceydaasf1234 petekceee uykusuzluk var mi heycan korku tüm duygular karışıktır şuan sende Allahim inşallah sorunsuz bi şekilde hepimize eve gelmeyi nasip eder
Gizemozbk Misal26 Şuan tam kaç haftalıksınız benim de 38 olacak bir gün sonra ne zaman gelecek merakla bekliyorum cinsiyeti kız 🥹