Hulyalp Usui kendini kasmadigin surece acimaz. O an derin nefes al rahat olmaya calis saate falan bak duvarda tablo varsa bak incele aklin dagilsin odaklanma o ise. zaten 1 dk oldu bitti oluyor.
Sedayznn Usui biraz önce çıktım ben korkulacak bişi yok cnm sadece biraz rahatsız ediyor yanma fln oluo oda enfeksiyon mantar kuruluk varsa ondan onun dışında bazılarında olmuyormuş bile 😤
Zeynep30 Usui elle yapılıyor canım az önce çıktım çatı muaynesinden acıtan birşey değil ama sanırım ben korktuğum için biraz yandığını hissettim sadece
Mila_01 Bende çok kasıyorum istemsizce bacaklarım kasılıyor bir defa yapıldı haftaya Perşembe yine yapılacak içeriye girerken rahat olacam dedim çatala çıkınca resmen kasıklarım bile kasıldı umarım kolay geçer
Zeynep30 Sedayznn o anda sadece bir yanmam oldu şuan ağrım bişeyim yok çok şükür benimde bugün oldu 😁😊 birde açılmam varmış sancı olmadan açılma olabiliyormu biliyormusunuz
Mila_01 Usui ben de 30. Haftamda yapıldı o zaman acile gitmiştim gece aşırı karın ağrım vardı ve inanılmaz şekilde kaç defa istifra ettim tedbir amaçlı bakılmıştı o zaman hem ben sezaryen olacağım ama yine de tedbir amaçlı bakılacak bebek henüz dönmedi
Zeynep30 Sedayznn normal düşünüyorsunuz sanırım dimi. Allah kolay doğumlar nasip etsin. Doktorunuz ne diyor bu duruma nasıl ilerleyecek doğum açılma olmazsa