Melsss Runrun2 benimde öyleydi keseyi gördüm geç döllenme olabilir kanamam bile oldu Sakın korkma dinlen bol bol ve su iç haftaya kalp atışını duyucam inşallah sakin kal güzel de artmış 🤩
Runrun2 Suey %60 in biraz altında kalıyor birde adetim geçeli baya bı oldu adetim çok düzenli değil gerçi
Runrun2 Melsss yaaa ayy nasıl moral oluyo böyle haberler sizin degerleniz nasıldı paylaşır mısınız benimle çok moral olucak 🥹
Runrun2 Melsss adetiniz kaç gün gectiginde öğrendiniz kaç degerle ay çok merak ediyorum kıyaslamalar doğru değil ama çok sevindim sizin adınıza benimde içim rahatladı 😍🥹 böyle olunca bekleme süresi biraz daha güzel geciyo kader arkadasi 🥰
Berrin19- Melsss Benimde değerlerim 2 kat artmıyor 212– 03.04. Tarihler 631 -05.04. 654 -07.04. 989 -09.04. 1073 - 11.04 tarihler Sizce nasıl sizin değerleriniz nasıldı ? Dr çok yükselmediğini söylüyor , fakat dış gebelikte değil diyor endişeliyim
teachermomyy23 Runrun2 277 nin %60 artması 443 yapar evet %60 artmamış iki günde bir beta tahlili verip kontrol edin
Runrun2 teachermomyy23 artık vermekte istemiyorum bekleme sırasında dahada stres oluyorum 17sinde randevum var bklm o zamana kadar değerlerimde daha netleşmiş olur doktorda daha net bişeyler söyleyebilir
Runrun2 Berrin19- ben daha hiç doktora gidemedim arefe günü öğrenmiştim tatil girdi araya acildeki doktorda ilgi alanım değil bende bilmiyorum dedi şaka gibi icapci doktorda yok ölüyo olmamız lazım sanirim ilgi icin
Runrun2 Berrin19- benimde ilki 14 dört gün sonra 144 iki gün sonra 277 iki gün sonra 417 çıktı en sonki %50 artmış ve çok umutlu değilim ya bu normal bı artış değil çünkü
Berrin19- Runrun2 Runrun2 Runrun2 1078 den 264 düştüğünü öğrendim bugün , kendiliğinden değerlerin tamamen düşmesini bekliyoruz , eğer düşmezse iğne veya rahmi temizleriz dedi. İnşAllah gerek kalmaz. Kanamam başladı bugün az az. Ne yapalım hayırlısı buymuş. Rabbim hepimize en güzel en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eylesin
Runrun2 Berrin19- aslında kötü gibi gorunuyo ama kanamaniz başladığı için şanslisiniz k ndiliginden düşerse bir ay sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dış gebelik sıkıntı süreç biraz stresli ve en az 6 ay korunmaniz gerekiyor benimde bugün değerim 417den 700e çıktı doktor sağlıklı ilerlemiyo dedi birde pozitif bir doktorumuz var ona gösterdim gayet güzel gidiyo dedi ama ölüyo olsak ne güzel dünya zaten zordu kurtuluyosun der öyle pozitif
Berrin19- Runrun2 Düşük yapıyorum şuan zaten farkındayım pelte pelte geliyo bide değişik parça geldi . Aslında sizin yükselmeniz güzel olmuş kalbinizi ferah tutun , benim 1000 sonra düştü bir anda , kahverengi lekeyle başladı benim
Runrun2 Berrin19- yaşanan her olumsuz olayin olumlu bı yani mutlaka vardır yada en azından içimizi rahatlatmak için arada daha kotusune bakmalıyız düşükle sonuçlanan gebelikte vücut zaten sağlıklı bı gebelik olmadığı için dışarıya atmaya calisiyo vücudu korumak için aslında bı mucize yasaniyo ve dış gebelikle kıyasla sukredilesi bir durum maalesef ki öyle olunca hem zamanınız gidiyor uzun bı sure korunmaniz gerekiyo hemde çok stresli bı süreç yükselsin diye dualar ettiğimiz değerlerin bu kez düşmesi için ediyoruz
Melsss Runrun2 hayatım seninki güzel yükselmiş çok şükür ben keseyi gördüm alttan muayene olup hayırlısı olsun kötü düşünme bende çok kötü düşündüm çok ağladım ama her zaman aynı yerde ve aynı saatte ver testi ben öyle yaptım 85 167 272 çıktı doktor dedi tamam daha gelme sonra kanamam oldu lekelendim korktum koşa koşa gittim ilk gebeliğim alttan muayene yapıp keseyi gördük 🥹 düzel düşün artışın iyi alttan muayene ol bakalım gidince