Lavin_2121 Varsa ne yapıp doğurdunuz 39,2 olucaz hala ses yok bu kızdan nefesim hep kesiliyor çok yorgunum doğurmak istiyorum ya artık.
Begovicka Lavin_2121 dogurali 36 gun oldu vakit bulup henuz yazamadim ama ben akupunturla dogum yaptim. Hem hemen acilmam oldu hem de cok hizli dogurdum.
Lavin_2121 Serra19 ilk dogumumda da yaptım merdiven hurma g Yürüyüş duş fln 40,5 te doğdu bundada yapıyorum gene tık yok
Kupra Lavin_2121 😀benimde ilk dogum 40+1 oldu iste buda suan ayni 40+1 deyiz bakalim ne zaman gelmek isticek hanimefendii
Lavin_2121 Kupra Ben 40 a kadr bekliyecem vala doğdu doğdu, doğmadı gidicem suni sanci versinler dayanicak gücün kalmadi çünkü 😅
Oztrksadiye 7 tane hurma yedim ahududu çayı içtim korunmasız ilişki ve bol yürüyüş yaptım 6 cmle doguma gittim
Hanifemert78 Oztrksadiye ne zmaan sürede oldu bu peki yani 1 günde bunların hepsini mi yapıp doğuma gittiniz yoksa düzenli olarak mı yaptiniz
Oztrksadiye Hanifemert78 düzenli olarak yürüdüm yokuş çıktım ama ahududu çayını ve ilişkiyi ilk denedigim gece doguma gittim dogum 4 saat sürdü