AytenSar Mirayyavuz merhabalar migde yanmasına kesinlikle pulset koruyucu öneririm çok etkili ama b katagorisi olanı alın sabah aç karnına içiliyor
zeynepikramom AytenSar oyle ben doktoruma danismadan ikacalmiyorum zaten karaciger fonksiyonlarim dusuk
AytenSar KbraAkyol damar çekilmesi çok normal ileride daha çok oluyor yürüyüş iyi geliyor ama yatmadan önce magnorm tableti suya atıp eritin icin iyi geliyor
Mirayyavuz KbraAkyol ilaç değil canım takviye vitamin gibi düşün omega eksikliğinden dolayı yazmışım oraya yanlış olmuş magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor bu söylediğim tabletide d vitamani folik asit gibi düşün
KbraAkyol Clover bekarken ne güzel bi uyurdum gece ertesi sabah kalkardım soluksuz şimdi hep bölük bölük
Sara KbraAkyol Bende uyumuyordum doktoruma soyledımki boyle olmaz((( bana serum falan soyledı onu taktdırdım.Sımdi bır az uykum gerı donmege başlamış.😇❤
Srp Bende aynıyım ama 38 girdim ben 1 aydır öyleyim geceleri uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönmekten tuvalete gitmekten bacaklarım ve ellerim çok uyuşuyo karıncalanıyor uykusyzluk baş ağrısı yapıyo geçici diyorm şükrediyorum😊