Elsa57- Kızlar ilk geneligim henüz bebek hareketlerini hissetmedim 76 kiloyum boyum 1.65 balık etliyim yani ondanmidir herkes 17 de hissettim 18 de hissettim yazmış bende daha tık yok
Eko93 Elsa57- bende 18 19 da seyirme gibi hissettim. Sonra en iyi 24 25.haftamdan sinra hissettim. Bende kilolu bir hamileyim ve ilk gebeligim
Canan-06 Elsa57- canım ilkte ben 26 larda hissetmiştm ikinci gebeliğim 17. De hissettim ilk gebelikte geç hissedilebiliniyor birde kiloyla alakalı değildir ilkte 70 le hamile kalmıştım geç hissettm ikincide 80 le hamile kaldım 18 de hissettm
Kelebekmisaliihayat Elsa57- normal. 24 25 haftalara kadar yolu var. Zayıf olanlar karın yapısından dolayı daha erken hissedebiliyor. Endişe etmeyin, hissedersiniz, biraz daha sabır 🌸 sağlıkla gelsin miniğiniz 🌸
Ece5454 Elsa57- bende aynı şeyi sorguluyorum Şuan 17. Haftadayım herkes 16-17 de hissetmiş bende mi sorun var dedim 😂
Elsa57- Canan-06 anladım biran evvel hissetmek istiyorum bense göbek çıktı his yok çok garip geliyor 🥲
Gulkant_24 Elsa57- ilk gebelik oldugu için biraz daha beklememiz gerek 2. Hamilelikte 18 de anca hissediliyor ben ilk gebeliğimde 23 24 gibi hissettim
Limonlukekkk Elsa57- bende 18+ 4 bende hiseetmedım ilk gebeliklerde 20. Haftadan sonra hissedılıyormuş
Minejjan Kubradagdevren doktor kontrolunde denk geldik aşkısı 2. gebeliğim neyin ne olduğunu az çok biliyorum, bağırsak hareketi ile bebek hareketini nasıl karıştırabilirsin orası da ayrı tabi..
Gizem9688 Ben de yarin 20 hafta olacagim 3 4 gündür bi pıtırtı var ama gaz mi bebek mi bilmiyorum. Bekleyip gorecegiz henuz net bisey ben de hisetmedim. Azicik kiloluyum ben de belki ondandir diyorum
Gizem9688 Elsa57- yok canim ben de umursamıyorum 23 haftaya kadar yolu var. 24. Haftada kontrolüm var. Eger o zamana kadar hissetmezsem korkarim tabi 😂 simdilik erken. Ki oglum aslinda cok hareketli ultrasonda falan 19 haftada bile yüzünü gösterdi surekli kipirdadigi icin. Ama henuz ben hissetmiyorum. O saglikli olsun da onemli degil hicbir sey
Navle45 20+3 günlük hamileyim ilk gebeligim hareketlerini hissetmiyorum henüz sadece arada karnimda pit pit atma oluyor böyle yukarı çıkıp iner gibi normal mi ne zaman hissederim 🥺
Elsa57- Navle45 benim bugün 21. Haftam içeriden biri pit pit vuruyor hissettim bağırsak hareketi değil farklı anlıyorsun canım çok güzel ama 😍
Zeyna_12 Elsa57- 12 16 arası kalp atışı gibi hissediyordum elimi koyunca 21 haftalığım dün ilk defa karnımın üzerinde gördüm çok güzeldi elimi karnıma koymadan da tekmelerini hissediyorum artık 🌸
Elsa57- Zeyna_12 bugün tam 21.haftam ilk defa hissettim eminim bebekte kasığimda 3 defa vurdu sonra biraz daha üstüne vurdu değişikti hissetmek ama hissedince insan sağlıklı olduğunu biliyor ya çok güzelmiş 😍