ASE6154 Elfsrkn Elfsrkn Şuan 31+5 im zorunlu sezaryen olacak sanırım haziranın ilk haftası falan olur 😊🌼 senin ne zaman
Elfsrkn ASE6154 benim de tahmini 15 Mayıs erken olmazsa bebeğin suyu fazla benim de bir sezeryan senin neden zorunlu canim
SmyEsciv ASE6154 bu arada benimde haziranın ilk haftası gibi olur en erken Siz şu an tam kaç haftalıksınız
MorKelebek54 Serendipity16 kumaşıni felan begenince bari alayim dedim evde de rahatlik olur diye duusndum 😂 kiz nabalim fiyatlar her an artiyo sonraya biraksam alamazdim
Serendipity16 MorKelebek54 biraz daha ucuz olsa bende bi takım alırdım ama 450’ye almıştım ben sonradan hemen uçtu valla
Serendipity16 MorKelebek54 oluyor valla 1 günde bile 100 lira zam yapıyorlar kapı süsü almıştım 3 gün sonra 100 lira zam gelmişti 🤦🏻♀️
Rabiul SmyEsciv tedi den böyle bir takım aldım üstte duruşu da bu şekilde ama bir takım daha alacağım
MorKelebek54 Rabiul ya🤷🏻♀️🤷🏻♀️ cantam hazir olsun dedim diye aldim o zaman ne bilim kiz indirim olcagini 🤦🏻♀️ Sinir oldum bak suan yeni almis olsaudin iade ederdim terksr sipariş verirdim
MorKelebek54 Serendipity16 dogrudur kuzum valla en iyisi herseyi görünce direk almak hemen zam ngeliuo maalesef