Merhabalar herkese hayırlı bayramlar geçen buraya yazmıştım yüksek Beta değerim ile ilgili evet ben doktora gittim muayene de oldu ikiz gebelikle alakalı değilmiş zaten 6 haftalık hamileyim hamilelik süreci haftalık yani sürdüğü için Beta değeri yüksek çıkması normal bir kedi doktor sadece çok fazla kansızlığın varmış eve vitamini eksikliğim çıktı Bir de ben artık migren hastasıyım onun için mide bulantılarının ve başarılarını sıktı hepsi migrenin atakları geçirdiğim için sadece doktorumun bana söylediği şey çok fazla kansızlığının olduğu ve vitamin değerlerinin düşük oldu bir an önce bir kadın doğuma muayene olmam bu bebeğe zarar verebilirmiş gerçekten kızlar bu benim ikinci üçüncü doğumum ve üçüncü gebelikler bu kadar zor mu bilmiyorum ama arefe gününden bu yana sürekli yani sırt üstü uzanıyorum ve hiçbir şey yemiyorum sürekli kusuyorum baş ağrıları sırt ağrıları karın ağrıları artık ben de çok fazla idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama maalesef ki acillerde salgın tekrar arttığı için kolit mi domuz gribi mi bilemeyeceğim ama acilen çok dolu ilaç yazma sırası bile gelmiyor maalesef ben de en yakın hastanede kadın doğuma randevu aldım İnşallah çarşamba günü mualeme olacağım ama normal ultrason muayenesi yapıldı altı hafta günümle aynı kalp atışı var ama çok küçük olduğu için duyulmuyor dedi doktor böyle merak edenler vardı yazmak istedim