Nerm7n Elevit de domuz jelatini var diye iddia ediliyor. Tereddüt de kaldım. 20+6 oldum yeni aldım emin olmadığım için henüz başlayamadım. Bir fikriniz var mı bu konuyla ilgili?
dml33 Nerm7n bn ilk hamileligimde elevit kullandım bunda decavit kullaniorm ama omega 3 olan baska bir vitamine geçicem ayri aldigim.balik yagi cok pahali cunku
Minikdunyam Nerm7n decaviti bile kullanmayı unutuyorum çoğu zaman 🤦🏻♀️ Aklıma geldikçe ve gerçekten hiç araştırmadım o mu bu mu diye umarım bebekte sıkıntı olmaz
Usui Nerm7n canım onun içeriği tepki çektikten sonra güncellenmiş değiştirilmiş sağlık ocağındaki doktora sormuştum bende kullanıyodum o da öyle demişti🤷 kullanabilirsin yani
erdem_agah Nerm7n bende aynı nedenle elevit kullanmadım çünkü araştırdım doğruymuş. Decavit kullandım 3.aydan itibaren hala da kullanıyorum.
Nerm7n dml33 Ben OMEPA VM vitamin takviye yaptım. İçerisinde bir çok vitamin var. Fiyatı 90₺ eczaneden almıştım. Bide onu bir araştır. İçerik zengin
dml33 Nerm7n omega royal kullaniodm bnde 120 tldi imom varmis icinde omega 3 de varmis decavitte ki vitaminlerde varmis 50 tl falanms sanirim doktora bi sorucm
Hilalst Nerm7n bende elevit kullanıyorum , tüm dünya çapında hamilelere önerilen vitamin elevit zaten , içinde öyle bişey olsaydı kaç kez gündem olup kaldırılırdı bi tahmin et istersen ,