12366 gokyuzu777 sizden de güzel haberler almak nasip olur inşallah. Ama kendinizi de şartlandırmayın şunu yiyeceğim bunu yapacağım diye sadece rahat olun 🌸
gokyuzu777 12366 cok haklısınız kafa rahatlığı , sağlam psikoloji cok önemli. Basarmak zor geliyor bşraz bana:(
12366 gokyuzu777 birde sizinle aynı süreci yaşayan insanlarla kendinizi kıyaslamayın. Herkesin süreci farklı. Belki de çok kolay bir süreç sizi bekliyor kendinizi bu şekilde motive edin 😊
gokyuzu777 12366 tesekkr ederım haklısınız ❤️ umarm guzel haberler alır ,, birbirimizle paylaşırız bir gun🥰
Ysmnpmk Sunaya bende transfere kadar çok dikkat edemedim canım ama sonrasında olabildiğince sağlıklı beslendim. Ceviz muz kabak çekirdeği badem tarzı şeyler tükettim yemeklerimede hep salata ekledim
Gul616161 Sunaya benimde yarın transfer tarihim belli olacak yememe içmeme hiç karışılmadı yada öneride bulunulmadı. Sadece sigara kullanıyorum transferden sonra içmeyeceğim.
Emel5805 Transfer olcak arkadaşlar yeme içme bir kenara bırakın inain stres yapmayın yeterli yeme ve içme ile olacak iş değil sigara ve alkol dışında herşeyi yiyin için kendinizi kasmayın ne kadar rahat o kadar iyi bu kadar hasta değil hamile olacaksınız