Malajin17 Kaaader evet canım ama ben bilerek yapmadım ikili testi çünkü varsayım ile çıkan bir sonuçtan gebeliğimin stres ile geçmesini istemedim. Perinatoloji için de dediğim gibi sadece bulursam giderim. Bulmazsam gitmem yazgida ne varsa yaşanır
Kaaader Malajin17 aynen öyle canım aslında Allah korusun kötü bisey de olsa gebeliği sonlandıracak değiliz de insan yine de yaptırmasa da içi rahat etmiyor
Malajin17 Kaaader tabiki ben de zaten kendime o soruyu sordum. Çıkan sonuç kararını değiştirir mi hayır o zaman bir olasılığa dayalı zehir edemezdim gebeliğimi
Kaaader Malajin17 merhaba canım bugün kendi doktoruma gittim ayrıntılı öncesinde görünmek istedim cinsiyeti için net degil ama erkeğe benziyor dedi öğrenince sana yazarım demiştim ya
Cylnrcp1410 Kaaader ilk bebeğim erkek ne mide bulantısı ne de aşırı değişiklikler yaşadım rahat geçti, şimdi ikinci beni çok zorluyo kesin kız bu dedi herkes ama bu da erkek yani cinsiyetle alakası yok her çocuk çok farklı, anne karnında da doğunca da 🤗
Bebekveben İlk hamileliğimde doğum yapana kadar kustum. Tek bir günüm geçmedi kusmadigim kızım oldu . Şuanda midem az bulanıyor aşırı uykum var kaldıramıyorum kafamı ve sürekli açım acaba erkek mi diye düşünüyorum 😅
Malajin17 Kaaader yaa çok şeker hadi sağlıkla kucağına al inşallah ♥️♥️ bende perinatolojiye bakıyorum hergun arkadaşım 20. Haftada al dedi erken henüz 2 hafta sonra daha çok düşerim üstüne bulunmaz ise de yapmamış olurum sonuçta kızımda yaptirmadim
Kaaader Malajin17 sağol canım Rabbim hayırlı sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayı nasip etsin bende yarın gidecem de doktorum haftası 1 gün bile geçse bakmayabilirler dedi bi ihtimal gidecem de bakmazlarsa artık 20 hafta sonrasını bekleyecem
Malajin17 Kaaader evet ama genel olarak 19 ve 23 arası bakıyorlar mis bende yarın kadın doğumcuma sorayım.