Ceed_mom 2 tane pijama takımı aldım biri tamamen beyaz diğeride beyaz ama çiçek desenleri var koyu renk alsan daha iyi olur diyenler var almalıyım çünkü yeterince pijamalarımla var aslında onlarda genelde açık tonlar fikir verirmisiniz
Lilipadq Ceed_mom ben de beyaz alacaktım fakat kanaman olur falan koyu al dediler siyah aldım hastane için bir takım. Bir de turkuaz aldım onu da evde giyerim dedim. Gerek olursa evde iki takımım daha var onları alırım.
Ceed_mom Koyu renkleri sevmeyince almayacaktim ama şuan buradaki önerilere göre bi karar vereceğim önerebileceğiniz takım varmi acaba çok pahalı olmasın dediklerimde biseye benzemiyor açıkçası
BabyAta Ceed_mom ben iki beyaz bir tanede beyaz mavi çizgili aldım açık mavi baya. İlla koyu renge gerek yok ki aciktada koyuda da çıksa üstümüze hemen değiştircez zaten mantıksız geliyor bana dışına çıkacak diye koyu renk almak 🤷🏼♀️
Ceed_mom BabyAta yedeklerimde var onlarda hep böyle lise pudra gibi soft renkler beyazdan çok ta farklı değil sonuç olarak yani depend aldım bunlar zaten bunun için değilmi
Ceed_mom Lilipadq benimde öyle yedeklerimde açık renk alırsam lacivert siyah gibi bisey alacağım tam koyu olur yani
BabyAta Ceed_mom yani yedekte olacak çıkarsa değiştirincez mecbur. Koyu renk al diyenler arkasına çıkınca aa pek gözükmüyor diye değiştirmiyor mu ben bunu anlamıyorum 😂
elifdiyorkii Ceed_mom depend kullanınca beyaz da olsa hiç bi problem olmadığına dair yorumlar okumuştum depend aldım ve geceliğim de beyaz alt üst pijamamda ekru tercih ettim koyu renklere ne elim ne gözüm gitmedi fotoğraf çekiminden kaynaklı böyle tercih ettim ama çekilmeyecek olsam önemsemezdim🤣
Ceed_mom elifdiyorkii ben fotoğraf kısmını hiç düşünmedim ama yani doğum yapmışım konuları giymek istemiyorum hiç normalde de koyu renk sevmem pijamalarda hep böyle açık ferah renkler alırım 😅
Sadeceanne2 Ceed_mom Hiç dışarı sızmadı kanamam. Depend alın sizde. Sadece koyu renk bir alt koyun baktınız geçmiş hemen değiştirirsiniz altı. Ama çok dikkatsiz olman lazım geçebilmesi için inan ki