Kızlar ben dün 3. Defa hamile olduğumu öğrendim. İlkinde 9 haftalık kalbi durmuşdu, ikincisi çok şükür yanımda ve 1bucuk yaşında yani bu 3. Hamilelik bıraz süpriz oldu.
Ben en son doktora gittiğimde spiral taktırmak istiyodum ama hormonlarıma vs de baktırmak istedim ve özel olcak ama biz korunmuyoruz ve bende adet düzensizliğide var yani 2 ay olmadığımda oluyordu, yani doğumdan beri hamile kalmamışdım korunmadığım halde o yüzden doktorum bi değer daha var onada bakalım demişdi baktık hepsine.
Bana senin değerin cok düşük 1-2 sene sonra 0 a iner ve cocuğun olmaz yani cok zor olur dedi ve vitamin yazıcakdı istemedim ben şimdi düşünmüyorum demişdim.. yani anlıcanız kafam cok karışmışdı hani evet cocuk düşünüyoruz ama ilerde düşünüyorduk ama ilerdede resmen olmaz dedi cok tuhafdı bende madem kolay olmicak akışına bırakmak istedim🙄 ve gol hamile olduğumu öğrendim böyle olup başına gelen varmı ?
Herneyse bir merak ettiğim konu daha var uygulamaya göre 5+6 haftalık hamileyim ilk adet gününden hesaplanıyor biliyorum ama ben nezaman kaldığımı biliyorum 1 defa olduğu icin yani ilişkiye göre tam 3 haftalık clear blue haftalık testide 2-3 cıkardı ama uygulama 5+6 diyor, yani asıl sorum ben şimdi doktora gitsem gözükür mü ? Sonucta 6 haftalık bebek gözükür ama 3 haftalık gözükmez neye göre hesaplamam lazım🙄
Cok uzun oldu kusura bakmayın..