Kelebek1 40+5teyiz bugün saat 3te randevum var ama kendimi yedim bitirdim. Nişanım gelmedi sancım da yok bugün alttan muayene yapacak doktorum ama sezeryan olmak istemiyorum 🤷🏻♀️ Elbette ki o da bir yöntem ama ben normal Doğum yapmak istiyorum biraz daha beklesem acaba bebeğim kakasını yapar mı ki 😔 açılmam varsa suni sancıyla Doğumu denesem mi 🤔
Muhammedamine Kelebek1 şu saatten sonra doktorunuz ne derse onu dinlemeniz gerekiyor suni sancıysada sezeryansada hiçbir doğum şeklinde ısrar etmeyin çünkü artık riskli
UlkerSD Kelebek1 40+3 olduk aynı durumdayım bugün 4 te randevum var ve ben Doğum başlaması için talep edicem inanılmaz stres oldum artık herkes bişey diyor kulak tıkasan da acaba mı diyorsun
KlncA Kelebek1 daha da beklemeyin suni sancıya veya sezeryana direnmeyin bence korkutmak istemem ama şuan bile kaka yapmış olabilir çünkü zamanı gelmiş 🙁
Bella Kelebek1 kuzenim 42.haftaya girdiğinde nişanı suyu sabcısı hala gelmemişti. Suni sancı ile doğurdu.. Şuan 38.haftamdayım, açıklığın var dese doktor, ver suniyi diye yalvaracağım o moddayım.
Kelebek1 Muhammedamine etrafımdaki herkes de biraz daha bekle suni sancı alma diyor birkaç güne kendi sancın gelir diye ama bebeğimin ara sıra Rahime baskı yapmasından başka bi belirti yok
Kelebek1 Bella bende o moddayım ama suni sancı da çok kötü diyorlar dayanabilir miyim bilmiyorum ki 😏