Bir gün önceden nişanım geldi sancim vardı dün akşam gittik hastaneye 2 cm açıklık sancı vardı yatış verdiler kimlik ve telefon bile yasak dediler eşime verdim sancı odasına çıkardılar beni koridorda yürümek bile yasak dediler pencere kapalı tek başınasın çok sancim vardı nst ye bağlıydım 10 defa falan hep açılma var mı diye bakıldı odaları sırayla gezip sabaha karşı doğumlar başladı sesler geliyordu insanları azarlıyorlardı sürekli sesler geliyordu ağlamamak için kendimi zor tuttum halimde yoktu sabah beşte doğum oldu ustune plasenta cikmadi saatlerce çıkarmaya çalıştılar olmadi doktoru aradılar birde bana sorun akşam alti buçuktan beri hastanedeydim sabah sekize kadar işkenceydi çok şükür kızım iyi bir sürü dikisim oldu normalde muayenede böyle değildi yada acilde ama doğumda içlerinden hepsinin çirkef canavar çıkıyor yinede sesimi çıkardım ama travmada olsun istemedim çok kötü bir doğum oldu benim için ilk olarak gidenler böyle dememişti hiç izmirde buca kadın doğumda doğurdum merak edenler varsa cevaplayabilirim cimerede yazacağım şikayetlerimi insan değiller gerçekten