Papatya-1234 Adetime 9 gün var etken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi gözüküyor. Daha önce başına gelen var mı? 
rumeysa_mom Papatya-1234 gebelik var kuzum hakkında hayırlısı olsun kan ver netleştir inşallah miniğin seninledir ❤️🩹
prens_prenses_annesi Papatya-1234 bn bu erken gbelik testine asla guvnmiyoruum kaset test yp canim bn adetime 10 gun varken kaset testle ogrendim sonra erken gebelik tetsi yaptim daha belirgin cikar diye malesef o daha silik cikti oyuzdn en guvenilir kaset test yap bak smdi emin ol daha iyi sonuc alicaksin
Papatya-1234 rumeysa_mom 9 gün kala silikte olsa bir çizgi görmeyi beklemiyordum hem şaşkın hem heyecanlıyım çok teşekkür ederim.
rumeysa_mom Papatya-1234 rica ederim canım benimde 8 gün var ama negatif çıktı kaset testte adetlerim düzensiz zaten bu aydan da pek umutlu değilim açıkçası ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun kan verince sonucunu bizimle paylaş kuzum 🫶🏻
Sinemmm121212 Papatya-1234 erken gebelik testiydi canım, kader test betan iyice yükselmeden çıkmaz erken gebelik testinin hassasiyeti daha fazla
Papatya-1234 prens_prenses_annesi kaset test yaptım peşine ama negatif çıktı. Erken gebelik testinde çift çizgi gördüm
Nes7616 Kaset testim 4 gün kala hala megatif çıkıyordu ama erken testler 9 günden başladı çıkmaya ben tam renk olmam gereken gün kaset pozitifti anca
Papatya-1234 Ozdemiryksl hadi yaa gerçekten mi☺️ Daha 9 gün var acaba yanlış olabilir mi diyorum çünkü kaset testte test çizgi
Brgulll Papatya-1234 canım adetine 9 kala hamile olsanda bu testte çıkmaz ki bende senin gibi yapmıştım böyle silikti sonra reglim başladı adetine 3 gün kalsa bile çıkmıyor biliyorum çok zor ama biraz daha bekle bence inşallah hamilesindir
feridelevent_08 Papatya-1234 bende aynı durumdayım adetime 7 gün bar inşallah hamileyizdir 🤲🏻🌸 az önce gene test yaptım gene aynı ilk dakikada 2. Çizgi belirdi