biranne__ Shepwolf şehir Hastanesi Sümeyye Hanım Konak hastanesi Gülçin Hanım Akademi Hastanesi Yasemin Hanım
Skne1 Mlttm4141 merhaba bende kocaelindeyim ve betul hanıma gitmek istiyorum nasıl bi doktor memnun musunuz
Mlttm4141 Skne1 ben memnunum soru sorduğumda cevap veriyor dinliyor mesaj atiginda geç de olsa dönüş yapiyor
Skne1 Mlttm4141 yani şöyle bazı doktorlar işte yapilac testleri fazla önemsemez şuna dikkat et buna dikkat et demez ilgili değildir hani baktı mı baktı hiç öyle detaylı incelemez onun gibi mi yoksa tam tersi mi
Mlttm4141 Skne1 yo bizimki önemsiyor yaklaştığı zaman diyor su zmaanda su tahlili geldi yaklaşıyor diyor tahlil istediği zmaan sonucunu bildir diyor ilaç ne kullanıyorsun sürekli soruyor her muayeneye girerken nasılsın bir sorun varmı diye soruyor
denizzozkan Ebevegebe yaa sakaryada bende detaylıya gittim 22 sinde yine gidicem çok detaylı anlatıyor çok iyi doktor kocaelinin neresindensin
Ftmzhrylmz Ben özel aktifde hilal hanıma gidiyorum güzel memnunum sadece çok yoğun her randevuda sıra bekliyorum
Ebevegebe denizzozkan izmitteyim, evet bayılıyorum çok güzel anlatıyor hiç sıkılmadan, bende ilk detaylı için gittim sonrada onunla devam etmek istedim. İyiki de devam etmişim bu hafta da doğumumuz var 🤭 siz sakaryada mısınız