Hfzegnes Benim en son Ekim 18 ama 20 haftalık dedi doktor gebelik için benim hesaplamaya göre 22 hafta oluyor
Rabiul Hfzegnes 2 haftaya kadar ileri veya geri gayet normal karşılıyor doktorlar ilerleyen zamanlarda kendi haftasını yakalayabilir veya aynı şekilde devam edebilir sorun olmaz
Hfzegnes Rabiul onlara göre Kasım 18 de hamile kalmışım son adet tarihim ekim 18 doktorlara göre ama tabi daha renkli falan yapılmadı farklı tarihte çıkabilir dimi sonradan böyle bir ihtimal var mı ilk gebelik pek te bilgim yok
Rabiul Hfzegnes renkli derken anlamadım , Detaylı ultrason olarak mı diyorsunuz ? Birde başka doktora da gözüktünüz mü ? Makinadan makinaya ölçümler değişebiliyor isterseniz başka doktora da gözüküp baktırabilirsiniz
Hfzegnes Rabiul aynen detaylı ya 3 farklı yere gittim birisi 1 hafta erken diğeri 1 hafta fazla öteki 3 gün geride söylüyor çözemedim hangisine inancam şaşırdım 😀
Papatyaa-38 Ben ilk gittiğimde doktor haftasını söyledi , ona goe takip ettim. Diğer ay doktorumu değiştim , 1 hafta önde söyledi mesela. 1 , 2 haftaya kadar değişebiliyor sanırım. Ters bir durum olsa doktorlar soyluyor acımıyor hainler😂