YeniGelinMeselesi E bebekte malt var ya onu çokk övüyorlar onu deniycem ne zaman başlamak lazım süt arttırıcı gıdalara 36-37 haftalarda falan mı başlamak lazım doğumdan sonra kolayca süt insin diye hem ☺️
Busramom07 YeniGelinMeselesi doğum yapar yapmaz emdir hemen süt iner benm her iki oğlumda da öyle oldu önemli olan o ilk anlsrda emzirmek ne kadar geç emzirirsen o kadar geç düşer sütün
neanladinyurdagull YeniGelinMeselesi dogum sonrası başlarsanız daha doğru olur amacı olan sütü arttirmak ve zenginleştirmek şimdiden içerseniz işe yaramiyacaktır olmayan sütüde getirmiyor malesef.Dogum sonrası bestlak içmeye başladım zaten hamileyken sütüm akıyordu.Git gide arttı 5 ayı doldu kızımın hâlâ kullanıyorum mama+meme olarak gidiyoruz
asell13 YeniGelinMeselesi doğuma 1 hafta kala başlayacam ben planlı sezeryan olacam oğlumda da sezeryandı 4 gün gelmedi sütüm göğüslerim param parça oldular bu sefer erken başlayacam
Gizem1504 YeniGelinMeselesi kızım 5 yaşında 2 yaşına kadar emzirdim malt içeceği hiç işime yaramadı bol bol su emzirmek stressiz bir yaşam zaten hepsini yaptığında hayırşısıyla sütün gelir bence doğum somrası başlamanı tavsiye ederim
YeniGelinMeselesi Busramom07 evet normal doğum istiyorum inşallah doğduğu gibi emziricem de ekstra olarak süt çoğalsın diye bişeyler kullanılıyor ya doğumdan sonra mı kullanmak lazım sütümüzün durumua göre
YeniGelinMeselesi neanladinyurdagull evet doğum yaptıktan sonra başlıycam bende karar verdim dediğin gibi amaç sütü arttırmak şimdi doğumdan önce arttırsakta bi işe fayda etmiycek 😄
YeniGelinMeselesi asell13 sezeryanda tarih belli ama normal doğum düşünüyoruz tarihi belirsiz maleseff 38.haftayı görürsem o zaman başlıyım bende bari süpriz yapıp erken gelirse de artık doğurduğum gün başlarım😅
asell13 YeniGelinMeselesi normal doğumdan sonra süt kolay geliyor canım doğum yaptığın gün bile başlasan artış olur
48lipastelboya YeniGelinMeselesi o malt içecekler çok kilo yapıyor önermem onun yerine doğal ve dengeli beslenmeyle de süt artışı oluyor özellikle bozayı öneriyorum 👌🏻
YeniGelinMeselesi 48lipastelboya bozayı da hiç sevmem ya 😅 inşallah hiçbirine gerek kalmadan sütlü anne oluruz 🙏🏼🤲🏻
Gulkant_24 YeniGelinMeselesi doğumdan 1 hafta önce si ve sağma makinanız var ise hafif hafif süt gelmiycek sekilde sağmanız sütünüzün inmesini kolaylaştırıyor meme uclarına uyarı veriyor o sekilde doğum oldugu gibi sütünü geliyor ben öyle yaptım
Buseyv7 YeniGelinMeselesi ben o maltları hiç sevmemiştim bestlak kullandım oğlumda şimdi ise kızım dogdu andan itibaren bestlak kullanmaya devam edicem onun çok faydasını gördüm 😌
48lipastelboya YeniGelinMeselesi bende nasıl içecem der dururdum içince güzel gerçekten gece yatmadan içiyodum
Gulkant_24 YeniGelinMeselesi 36 dan sonra yaptım ben bende ilki normal doğum oldu 35 den intibaren yapmaya basla bence