Emell Nazifesoner ✋✋yukleme yaptirmadim ama aclik tokluk sekerime baktirdim canim.seker cok onemli mutlaka baktirmalisin.
Melissssgrc Nazifesoner geçen hafta yaptırdım sıkıntılı bir durum yok ileriki sıkıntılı durumlara karşın şimdiden müdahale için önemli böyle şeylerden korkmayın doktorunuza güvenin
SevgibiR Emell açlık tokluk şekerine baktır dedi bana da Dr yükleme yaptırmadim sağlık ocağında yaparlar mı onu acaba şeker falan cikmaz ins
Emell hohomoromu ama gercekten cok onemli.yukleme yaptirmak istemezseniz aclik tokluk sekerine baktirabikirsin.dr a gitmene de gerek yok.saglik ocagindan halledebilirsin
hohomoromu Emell evet oyle yaptım açlık tokluk şekerine baktım daha önce ki gebelıkte yaptırmıstım zaten ama açlığa dayanamıyorum ben hastaneye aç gıdene kadar bayılck kadar oluyorm nerdeyse kan şekerm ve tansıyonm acayip dusuyor sırf bu yuzden ☺☺
Emell Sitionline tabiki. Gidip aclik tokluk sekerime baktirmak istiyorum derseb yardimci olacaklardir canim.ama mutlaka yaptir
hemsiregebe Merhaba ben sağlık ocağında hemşireyim.Şeker yüklemesi muhakkak yaptırın. 50 ve 75 mglıkları var. 1 dilim baklavayla eş değer şeker oranı.Kim bilir günde kaç baklavalık şeker alıyoruz...Yani bir zararı yok. Doktoruna kaç mg yaptırman gerektiğini sor.Özele gidiyorsan ücret çok çıkıyorsa sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin.Sağlık ocağına gitmeden 1 gün önceden eczaneden doktorun dediği mg göre şeker yüklemeni al.Toz olanları değil de hazır karıştırılmış aramoluları tavsiye ederim, içimi daha kolay.
Hola hemsiregebe vallahi surda bu konuya aciklama getirip icimi rahatlatan tek insan ilan ediyorum sizi 😁🤗🤗❤️ İcim rahat yaptirabilirim artik🥳
omertosvedos hemsiregebe doktorum bana 75 gramlık yaptır dedi bu ne demek oluyor sizce 50 mglik ve 75 mglik yapılan yükleme arasındaki fark nedir ?
GlZngin hemsiregebe k bakmayın size saçma gelmesin ama o suyu öylesine içmek aç karnına , midemi bulandıracak gibi geliyor . Madem 1-2 dilim baklavaya eş değer aç karnına baklava yesek olmaz mı peki?
Sennu Ben yaptırmadım haftaya açlık tokluk bakacak şu an yüklemeye gerek duymadı dr um. Eğer suda kiloda artış olursa o zaman bakacak.
Nazifesoner Bende yaptirmak istemedim. Doktorum baya bi bana kizdi. Senin gebeligin zaten sıkıntili dedi. Ben senin icin ugrasiuorum dedi. Tamam belki benim iyiligim icin yaptirmami istiyo ama cok tepki verdi bana. Bana guvenmiyorsan git baska doktara dedi bana. O kizginlikla aclik tokluk sekerimede bakmadi.
svmeybgl Nazifesoner doktorunuz yerinde tepki vermiş bir şey dememiş bana güvenmiyorsunuz başka doktora gidin demiş . E sizde madem kararlarına saygı duymuyorsunuz doktorun neden onunla devam ediyorsunuz
gnccnszmhappy Nazifesoner ben yaptırdım İlerde daha büyük sorunalr için önlem okdr şeker nelerde alınmıyor gün içinde
Nazifesoner gnccnszmhappy yani tamam onemli ama ben yaptirmak istemiyorsam saygi duymasi lazim. Ama okadar tipki gostermemisi lazimdi. Acilik tokluk sekerime bile bakmadi.
Emell SevgibiR insallah cikmaz canim.iyle cok ozel bi test diil. Ac gidip seker icon kan veriyorsun. Sonra hemen karnini doyurup tam 1 saat sonra tekrar veriyorsun.