Tugbacim34 Kızlar takipli olmadığımız devlet hastahanesinde detaylı ultrason yaptırabiliyor muyuz. Cuma günü Bağcılar perinatolojide randevum var ve ilk defa gideceğim sorun olur mu
ozgezynp Tugbacim34 bir sıkıntı olmaz sadece yanında yaptırdığın ikili üçlü ya da fetal dna testin varsa onları da götür bazen bakmak ve yorumlamak için istiyorlarmış
Esrackc Tugbacim34 evet yaptırabiliyorsunuz kendi doktorunuza sorun başka hastaneden detaylı ultrason kabul eder misiniz diye ediyorsa yaptırın
Tugbacim34 @Esrackc normalde özele gidiyorum zaten. Birkaç kez de çam sakuraya gittim ama onun perinatoloji bölümü lanet gibi randevu açmıyor bende bağcılardan buldum İlk kez gideceğim umarım sorun olmaz
Rabiul Sorun olmaz zaten kendi doktorun içinde önemli olan detaylı ultrasondan sonra yazılı kağıt veriyor önemli olan o kağıt Tugbacim34
Tugbacim34 @Rabiul kendi doktorum için sorun olmaz da bağcılardaki doktor sorun yapar mı diye merak ediyorum 😂 ilk kez gideceğim ve takipli olmadığım için umarım sorun çıkarmaz
Rabiul Tugbacim34 yok canım sorun olmaz herkes aynı hastaneden randevu bulamıyor sonuçta ama siz iyi bulmuşsunuz
Tugbacim34 @Rabiul sorma canım, sabah onda açılan tüm randevulara baktım ancak buldum. Hastahane tercihi yapmadan arama yapınca daha kolay oldu
2prensesmomm Tugbacim34 merhaba sadece perinatoloji mi yazıyor randevunuz da yoksa gebe hastalara bakılır mı yazıyor bende düşürmeye çalısıyorum bir türlü bulamıyorum