Kedilibebekli Arkadaşlar iki çocuğum var üçüncüsü yolda. Yalnız iki çocuğum baya sesli bir şekilde oyun oynuyor evde. Sorum ben üçüncü çocuğu nasıl uyutabilirim? Seste uyur mu yoksa farklı bir şey mi yapmam gerekir?
Merve1414 Kedilibebekli 4 ve 2 yaşında oğlum var 2 yasindakininuyuturken bile 4 yasindakininkendinodasinda bırakıyorum gündüz uyurken başka odada duruyor muhtemeln 3. Yu uyuturken ve uyuduginda hep başka odada birakicam yoksa çocuk her seste korkar gibi geliyor
asell13 Kedilibebekli alışır canım eltiminde 3 oğlan ard arda büyüttü evde düğün olsa o çocuklar koltukta uyuyor 😂😂 benimde tek oğlandı kapıyı çalmayın diye uyarıyodum zili söktüm uyanmasın diye 1 ay sobra kızım olacak hususi sese alıştırcam 😂 sessizliğe alışan bebek çok çok daha zor hiç bi yerde durmaz evden başka yeri istemez çok çektim oğlumdan burnumdan getirirdi uykusu gelince
Alparslanmom__ Kedilibebekli sese alisrlar DHA iyi olur bnce şimdi hep sessiz ortamda uyutursaniz bir çit sesinde uyanacaktr
Merve1414 Yazmelegi_ ben tek bakıyorum annmeden ve kayinvalidemden destek yok sadece mecburi hastaneye yatış yaptığımda büyükler araya girdi tek hasta olduklarında zorlandım onun dışında hiç zorlanmadim he tabi sinirlendigim bazen duygusal olarak cokuntude oldum yetersiz hissediyom anlarda oldu ama şöyle bı geçmişe bakınca en çok hasta olduklarında zorlandim
Minejjan bebek bakacak bunların sesi kesilmiyor ben en iyisi yavaştan alışayım seste uyumaya diyecek.. bide böyle düşün😂