Bussul1 Kızlar iki gündür sol tarafımda çok şiddetlı olmayan ama rahatsız eden bı ağrım var.öldürmüyor ama süründürüyor.Diğer gebelıgımde bu aylarda hıc ağrım olmamıstı o yüzden korkuyorum🥹kasık agrısı olsa bı derece anlıcamda bildiğiniz göbek delıgı hızasında sol tarafta agrım var.Yaşayan varsa bi yazsın lütfenn…Bayram derken hafta sonu derken doktoruma gıdemedım.Burdakı acilde ilgili degıl ilçedeyım cok panik yaptım 😥
Echanim Bussul1 nedenini bilmiyorum ama korkutma kendini kontrol vaktinde doktoruna danışırsn bu arada kaç haftalıksn
Nurglsari Bussul1 benimde o haftalarda solumda ağrım olmuştu doktorum sol kasıkta ki ağrılar genelde gaz ya da bağırsak sorunlarından oluyo demişti sonra da geçti bende sürünmüştüm uyuyamamıştım baya bence endişelenme 🌸🌸
Fatimeinci Bussul1 selam canım bende aynı aydayım bendede o ağrılar oluyor ama hep değil bana bi yakınım magnezyumu krampların başlayınca kullan demişti doltoruma sorucam bidahaki gittiğimde magnezyum kullanıyormusun?
Echanim Bussul1 korkutma kendini çok şiddetli bir ağrı olmadığı sürece ha için rahat etmiyorsan bir doktora görün danış
Bussul1 Fatimeinci benım kı kramp gbı degıl canım bıldıgın agrı gecmıyı bayag bıı ama doktoruma sorayım magnezyumu da 😇
Gmom Merhaba bende 15 haftalık gebeyim. Geçen hafta benimde karın ağrılarım başladı. Genelde yorulunca direk sol tarafım ağrıyor yatıp dinlenince kendişiğinden geçiyor