Bus0672 Silaybooo123 32 haftamdayım çikolatasını dün şipariş ettim 15 gün süresi var hediyelik henüz vermedim onu bu hafta veririm büyük ihtimal
Sedadvc Silaybooo123 Ben malzemeleri şimdiden aldım. Okyanus konseptli kolonya dağıtacağım. Kendim yapıyorum. Kapı süsü vs de kendim yapacağım. Şimdiden başladım 16. Haftadayiz. ☺️
Silaybooo123 Bus0672 benim inşallah Rabbim’in izniyle doğumum ağustosta birde ben sezaryen düşünüyorum. Acaba da mı kaldım şimdiden alınsa diye
aslanbeyy Hediyeliklerinizi 1-1,5 ay önceden sipariş vermenizi tavsiye ederim kafanız rahat olur💐Doğumum temmuzda mayıs ortası gibi başlayacağım bende hazırlıklara kendim yapacağım için ancak biter 💐 kapı süsünü geçen hafta sipariş verdim 😇
Silaybooo123 aslanbeyy bende kendim yapmayı düşündüm daha sonra internette çok uyguna buldum daha mantıklı geldi benimde doğumum Rabbim’in izniyle ağustos başı ama erken mi acaba diye düşündüm
Bus0672 Silaybooo123 benim sezeryan. 38 haftada olacak yavaş yavaş aldım ben gönderim süresi oluyor diye
aslanbeyy Silaybooo123 Yaptıracağınız sayfanın hazırlık süresini de göz önünde bulundurarak sipariş verebilirsiniz 🌸 mayıs ortası gibi başlansa bebeğin ismi de kesinse bence erken değil 🥰aynı zamanda satıcıyım Şuan Temmuz ağustos için sipariş alıyorum 🌸
aslanbeyy Silaybooo123 sağlıcakla gelsin bebeğiniz💐💐 düşündüğünüz modelleri bize de atarsanız fikir olsun💐🥰
Silaybooo123 aslanbeyy olur atayım yani 30 adet magnet filli ve ayılı 140 tl civarı o yüzden kaçırmayım dedim ben alıp yapsam daha maliyetli
Silaybooo123 Bus0672 doktorumla daha doğum konusu konuşmadık ama normal doğum hesaplıyor ben ise sezaryen istiyorum Rabbim’in izniyle inşallah siz kaçıncı haftadasınız
Bus0672 Silaybooo123 Şuan tam 32 haftamdayım ben benim ikinci doğum planlı sezeryan muhtemelen 38 de olacak
Bebiiimm Kızlar düşünürseniz tohumlu dveett kartları ve makroekonomik anahtarlık yapıyorum mumdan var ![ ![