Slabylann6868 Kızlar doktorum 14+4 haftalıkken gittiğimde %70 erkek %30 kız dedi bazen kızların organı da çıkıntı gibi görünebilirmiş elimdeki bacak arası fotoğrafı sizce ihtimal değişir mi veya kızın ki bu kadar belirgin olurmu
Elsa06 Slabylann6868 Bana doktorum 14 haftalıkken %60-70 erkek demişti ama 16 haftaya kadar bekleyelim o zaman erkeklerinle kızların ki tam çıkıntıları en net oluyor demişti bekledim erkek dedi bence bekle biraz daha bişey alcaksan
Bettdemm Slabylann6868 kız bebekte üç çizgi şeklinde gözükür cinsel organı erkekte daha top gibi bir görüntü haliyle o yüzden ben de erkektir diye düşünüyorum
Slabylann6868 matmazelinbeybisi inşallah kuzum ya 16 olduk bugün daha gitmeme de 2 hafta var aslında başka doktora da aynı hafta göründüm oda bana benim için %99 erkek dedi ama kendi doktorumda böyle dedi kafam o yüzden karıştı
Slabylann6868 Elsa06 yok kuzum almak için değil de %30 luk kısmı belirsizlik hissi oluşturunca kafamı karıştırdı şuan bi kızım var 2. Gebeliğim bu onda böyle bişey görmeyince size de bilen anlayan varsa danışmak istedim
gdaslik 14 haftada kızlarda böyle görüntü olmuyor artık. Bence erkek sizin bebek. Ama yine de detaylı ultrasonu bekleyin kıyafet alışverişi için.
Elsa06 Slabylann6868 Benimde ilk çocuğum kız Buda erkek inşallah Allah isteyen herkese her iki meyvedende tattırsın🥰
Murside_65 Banada bakarmisiniz doktorum sadece benzetme yapti kesin sonuc için bir ay sonrasına gün verdi
Slabylann6868 Bettdemm inşallah kuzum dediğin gibidir hiçbi fikrim yok gerçekten kızda nasıl göründüğünü de bilmiyorum nadir oluyormuş zaten öyle söyledi doktorum ama kızım var onda da böyle bi görüntü hiç görmedim
Mrv1234sim Slabylann6868 benimde 15 . Hafta bu şekildedi ozeldeki doktor erkek dedi ama devletteki sırtını döndüğü için sürekli detayliyi bekleyelim net bisey demedi
Slabylann6868 Mrv1234sim kendi doktorumdan hariç bi doktora daha gittim oda benim için %99 erkek dedi 14+5 de de ona gitmiştim şuan 16 hafta olduk bakalım ayın 3 gibi kendi doktoruma kontrolüm var o zaman anlaşılır ne olduğu artık bu çıkıntı büyür zaten erkekse dedi
Mrv1234sim Slabylann6868 Bakın internette böyle görüntülere kız bebek diyolar bazen kızlardaki cikintida bu şekilde oluyormuş
Slabylann6868 Mrv1234sim nadiren görünebiliyormuş bu şekilde kemik yapısından falanda anlıyolarmış aslında doktorlarda bilmiyorum açıkcası tam
Mrv1234sim Slabylann6868 aynen Buda benim 2. Hamilelgim ilk cocugumkine bakıyorum bariz belli bu haftalar bu bebekte ucgen bi cikinti gözüküyor başkada bisey gözükmüyor