Yagmurata24 Ne hissediyorsunuz anneler, ne gibi hazırlıklar yaptınız, korku var mı ben çok korkuyorum 🥹 Bir de kendi tercihiniz miydi doğum şekliniz. Benim kendi tercihimdi korkumdan🤣🌸
Cennet_kusum16 Yagmurata24 15 Nisanda sezeryan günü alicam bende. Benimki zorunlu sezeryan ilkide sezeryan olduğu için. Normal doğum için çok ısrar etttim ama kabul etmedi 2 doğum arasi bir sene olmadığı için yaptiramam dedi 😁
Askm Yagmurata24 16sında sali gunu olcam daha sabahtan gel hazrlikli dedi yatis kagidi verdi cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun ama bana aç vs gel demedi hazrlikli gel dedi
Halimeo Yagmurata24 ben 18 de gün Alaçam sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım korku heycan mutluluk var
Yagmurata24 Cennet_kusum16 Aaaa 1 sene arayla 2 çocuk mu olacak maşallah size 🫶🧿 benim ilk hamileliğim diye ekstra korkuyorum galiba. İlk sezaryeniniz nasıldı? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah küçük bebişi de 🌸
Cennet_kusum16 Yagmurata24 sezeryan sonrasında toparlanmak zor oldu. Anlatarak korkutmak istemem herkesin süreci farklı işliyor sonuçta 😊 Ama seçme şansim olsaydı normal isterdim. İlkinde çok korkuyordum normal doğumdan ama pişman oldum inşallah sizin güzel geçer 🤲
GncColak Benim de 15’i zorunlu sezeryan. İlki sezeryan olduğu için. Gerçi olmasa da büyük ihtimal sezeryan olurdu herhalde, hala dönmedi☺️ Allah kolaylık versin herkese🙏🏻
Yagmurata24 Hepimize Allah kolaylık versin doğumun her türlüsü çok zor ama kucağına alınca unutacaksın diyorlar bunu anlamak için sayılı günlerimiz kaldı 🥹
busra_21 15 nisanda benimde zorunlu sezeryan ilki sezeryan olduğu için.Eski dikişlere çok fazla baskı olduğu için doktorum 38+1 de alalım dedi.Herkese hayırlısı ile kavuşmak nasip olsun.🌸
sukran0046 Yagmurata24 benimkide ayın 18 ine korkuyorum kendi tercihim degil ilki normal dogumdu bunda bebek makat geliş dönmedi günümuzde bitiyor birde yoruldum çatlaklarım cogaldı felaket belim agrıyor taşıyamiyorum artık kendimi hayırlısıyla bir an once atlatsaydık korktugum başıma geldi ya