Meryemcakmak01 4 nisanda sezeryan oldum. Mutlaka yanına kahve ve bitter çikolata al yemeye başladıktan sonra sık sık kahve tüket ben 3 4 gün günde 8 9 bardak kadar içtim spinal anestezi idrar yoluyla vücuttan atıldığı için bol sıvı tüketmen lazım. Kayısı hoşafı su kahve bunları bol bol tüket. İlk gün kek gibi çorba gibi yumuşak şeyler tüket lavaboya çıkmada sorun yaşamazsın yoksa dikişleri zorlarsın sıkıntı olur. Ağrı kesici çıkarken parol yazıyorlar ama hiç etki etmiyor ben hastaneden çıkıp akşamına geri hastanelik oldum spiral omzuma vurdu ağrıdan kasılıp kaldım felçli gibi o zaman bana minoset plus verdi doktor içerisinde kafein old için daha iyi geldi aklında olsun seninde. İlk yürüme de ne diyorlarsa dinle bir tık zorlanıyorsun ama kalkınca her şey geçiyor. O gün iki adımda olsa 15 20 dk da bir kalkıp mutlaka yürü açzaten yürüdükçe de açılıyor insan ödemi de kolay atarsın. Diğer günlerde evde mutlaka yürü yoksa durduğun yerde ödem topluyorsun o da çok kötü ayağını bile kaldıramıyor insan. İnşallah kolay su gibi sorunsuz bir doğumun olur🙏🏻 ameliyata giderken de kafan ne kadar rahat gidersen her şey o kadar kolay oluyor. İğneden asla korkma saç teli kadar incecik bir iğne sadece tenine değerken irkiliyorsun o kadar kendini kasmazsan hiç hissetmiyorsun bile. Sondayı da zaten uyuşunca takıyorlar onu da hissetmiyorsun yeter ki kafan rahat olsun. Hastanede ağrın oldukça ağrı kesici iste ertesi güne daha iyi toparlamış olursın bencilinle daha rahat ilgilenirsin. Aklıma gelenler bunlardı biraz uzun olabilir 🫠