obirannea Umut_aras ben hiç bir şey koymadım kantinden kahve ve kayısı suyu önermişti doktor onun dışında bir şey içmedim kimyonu ne için koyuyorsunuz anlamadım:) kayisili kompostonuz varsa çok iyi olur
myangelson Umut_aras hoşaf ve kahve bence en önemlisi anestezi atmak için eğer sezaryen olacaksanız. Rezene ve kimyon bilemedim hiç duymadım
neanladinyurdagull Umut_aras sancı sırasında vişne suyu iç dediler onun dışında 3 gün kendi sancıma ek suni sancı çektim bu süreçte hiçbir şey yememe izin vermediler suda yasaktı sabah 7 de iki kaşık çorba içiyordum ekmeksiz
Mommmmy Yani ilk günden rezene kimyon lazım olur mu bilemiyorum. Zaten pek bir şey yiyip içmenize izin verilmiyor . Süt gelmesi için hoşaf , anestezi etkisini azaltmak için kahve yeterlidir diye düşünüyorum . Bide tuvalet için kayısı suyu
Anonimoo obirannea annenin de gazının çıkması isteniyor ya doğumdan sonra doktorlar annenin gazının çıkmasını bekliyor
obirannea Anonimoo evet ama her türlü çıkıyor o zaten kolaylaştırmak istiyorsa bilemem ilk defa duydum 😊
myangelson obirannea ay benim çıkmak bilmedi hiç neler neler yapıldı en son lavman yapacaklardı da beni afedersin ishal yapan bir fitil vardı ağrı kesici kasılma önleyici doktorum ağrı kesici niyetine o fitili verelim dedi onu attılar yarım saate kalmadan tuvalete çıkmıştım. Adam il dışına gidecekti beni bekliyordu hadi gazını çıkart da rahatlayalim diyordu 😂😂 zaten sonra taburcu oldum tuvalete çıktım diye
obirannea myangelson Ay benimki kolay oldu bunda ne olur bilmiyorum 😄 çok komik ama ya herkes senin gazını cikartmani bekliyor filan 😄
daisybebek Umut_aras ben kayısı kompostosu yaptım yanıma aldım. Birde elektrikli su ısıtıcı nescafe sade aldık bol bol iç ben gecesı büyük tuvaletimi bile yaptım sezeryanlıydım
myangelson obirannea benim normalde de çok sorun oluyor tuvalet. sezaryenden sonra tek sıkıntı çektiğim olay bu olmuştu 🥴 eşim görümcem falan yanımdaydı gurbette olduğumuz için kimsemiz yoktu görümcem de bana bakmaya gelmişti hamileyken hastanede de beraber kalmıştık onlar var diye de çok utanıyordum 😅😅 hastanede tuvalete cikartsin diye toz ilacı suya karıştırıp verdiler o bile fayda etmedi 2 gün sonra bir ishal yaptı beni çok fena oldum o zaman da 🤦🏻♀️😅
Evhamlikurabiyeanne Kayisi suyu ve sade sekersiz kahve yeterli rezene falan tavsiye etmem ben lohusa iken 3 defa acillik oldum süt olsun artsın gazini da atsin hem cocuk hem ben diye ictim rezeneyi midem delinecekti neredeyse kusma mide agrisi falan ölüyorum sandım daha eve sokmadim rezene falan
Merve1414 Umut_aras sezaryan olunca abimin eşi bol kahve ismisti onun dışında mülk tea diye süt çayı var kup şeker şeklinde 1 tanesi 1 bi fican için yeterli baya oluyor icinde ve bana göre iyi süt yapıyor trendyolda falanda satılıyor ben aktardan bulmuştum ama her aktardada olmayabiliyor 2 hamileligimdede doğumdan sonrada kullandım 3. Hamileliğim grip falan olduğunda hep kullandım baya faydalı bana göre