biranne__ Babymom07 herşeyini hallettim desem yeridir cinsiyetini öğrenince başlamıştım yarısını halletmiştim ama annem de baya bir şey ayırmış şuan tamamlandı kıyafet bölümü büyük eşyaları da doğuma yakın halletcem bakalım siz naptınız
Babymom07 Zerda_arven hadi ya normalde de o kadar zor oluyor mu ben normal doğum yapanlar hemen ayaklanıyor çok rahat ediyor zannediyordum
Sengul12 Ay-33 bende pazartesi 38 oluyorum ve 29 una suni sancılı normal doğum olacak eğer daha erken gelmezse
Babymom07 biranne__ ben çok karışık aldım ya beşik bebek arabası gibi büyük şeyleri aldım küçük şeylerden de emzik tırnak makası tarak vs kaldım kıyafet 3 6 9 ay aldım yeni doğan 2 3 tane falan yeni doğan için ne kadar aldınız ben napsam bilemiyorum
Sengul12 tatlibebegim_ benim 29 una kadar kendi gelmezse 29 unda suni sancıyla normal doğum olacak 40 hafta tamamlanmış oluyo tam 29 una
_almirasmom Monsteraa ılk kızımı 38+0 da dogurdum 03.03.2023 te bunuda 38+0 da ıstıyorum aslında 23 temmuz esımın dogum gunu olsa ne guzel olurdu ama ozamanda 37+5 oluyo ya 🥹