Sdtnrsvn Melike_melek benim ilk doğumum öncelik normal istiyoruz ama iri bebek ve kafası büyükmüş, normal için çok ümidim kalmadı ama sağlık olsun yeter ki
2024annesi Tarih yazan arkadaşlar doktorunuzdan mi net tarih aldınız, yoksa uygulamanın doğum tarihi mi ?🙃
Sdtnrsvn 2024annesi ben uygulamayı yazdım ama o tarihten önce gelir diye tahmin ediyorum iri bebek 36 haftalığız ama doktorumuz 38 39 haftalık boyutunda diyor
ZeynepDuru17 Apopot benim doktor 34 haftalıkken gel gün şey yapalım dedi benim üçüncü sezeryan olacak belki ondanda olabilir gebelikten gebeliğe değişiyor dur
Bendiyebiri_ BirAskMasali1323 tahminen kız sizinki belli oldu mu ? valla nasıl diyeyim kusma serumlarla durdurma damar patlaması sizde nasıl gidiyor ? benim ikinci gebeliğim
Gzdeaziz Doktorlar kaçıncı haftadan sonra doğum tahmini yapıyor acaba Benim 22 haftalık Ağustos gibi görünüyor ama normal mi olur sezeryan mı bilemem
Aysemm44 Gzdeaziz 32 haftalıkta artık söylemeye başlıyor kesin doğum tarihini 36 haftada söylüyor çocuğun posizionuna bağlı 36 haftadan sonra dönmüyorlarmş
Busracecen Sdtnrsvn şaşkınım banada aynılarini dedi ama başka doktora gittim öyle birsey demedi bilmiyorum sezeryana almak için söyleyende çok sanki doktorun sagolsun bir engel yok şuan dedi benimde 36 haftalik olduk 2 3hafta önden gidiyor kafası bakalim
BirAskMasali1323 Bendiyebiri_ Benim ilk gebeliğim.. yok bu ayın sonunda randevum var ikili tarama yapılacak cinsiyetimiz belli olacakmı bilmiyorum sabırsızlıkla beklemedeyim..
Zerda_arven Aysemm44 ben doğurdum 08.04.2024 ama çok zor oldu doğumum gerçekten 38+5 de doğurdum şuan kızım yanımda uyuyor dikişlerim çok acıyor ama kızima kavuştum ya çok mutluyum
Babymom07 Zerda_arven sezeryan oldunuz sanırım bende sezeryan düşünüyorum sütünüz hemen geldi mi ben biraz tedirginim gelmezse diye korkuyorum ya da yara vs olursa diye hayırlı olsun bu arada Allah güzel hayırlı ömürler nasip etsin 😊
Bendiyebiri_ BirAskMasali1323 hakkında herşeyin hayırlısı canım saglikli olsun da kız erkek farkı yok ama ilkim erkekti